Kinderfeestje high tea Venlo?

 

Hoe kunt u een beter kinderpartijtje geven, dan met een heuse kookworkshop voor kinderen? In de buurt van Venlo geeft Kookparty workshops geleid door onze gespecialiseerde kookconsulenten. Zij komen gewoon bij u thuis langs en geven zo, in de vertrouwde omgeving van uw eigen keuken, een wervelend kookfeest. Vanaf 2 tot een maximum van 10 kinderen, het partijtje leert de kinderen de lekkerste gerechtjes maken. Er geldt wel een minimumleeftijd van 8 jaar. Zo weten we zeker dat alle kinderen mee kunnen komen en blijft het voor iedereen leuk. De twee uur durende workshop vliegt voorbij, maar bezorgt de kinderen een onvergetelijke ervaring. Tijdens de workshop hebben ze dan bijvoorbeeld geleerd om bonbons te maken of cupcakes versierd. Of ze hebben een echte (verjaardags)taart leren bakken. Ook het bereiden van een luxueuze high tea zou kunnen. En als u nu de gerechten nog eens wilt maken, heeft u altijd nog het boodschappenlijstje, dat u voor de workshop heeft gekregen, waarop alle ingrediënten staan vermeld. Zo weet u precies wat u nodig heeft en had u alles in huis voor het partijtje. En wellicht had u eerst nog samen met een van onze kookconsulenten een thema bedacht, zoals een prinsessenthema of een piratenfeest. Alles is namelijk mogelijk bij Kookparty. Met Kookparty heeft u gegarandeerd het leukste feestje van het jaar. Niet alleen is koken met de kinderen ontzettend leuk, maar tevens ook leerzaam. Mocht u nog vragen hebben, waarop u op onze site geen antwoord kunt vinden, neem dan contact met ons op. Wij staan voor u klaar om te zorgen dat het feestje aan al uw wensen tegemoet komt.

 

High Tea kinderfeestje

Heerlijk high tea gerechtjes leren maken voor uw kinderfeestje of partijtje.

High tea cakejes High tea cream and jam High tea scones High tea sandwishes

 

Kookparty reserveren

 

U begint met een datum te prikken. Deze is pas definitief wanneer u deze heeft bevestigd. De reservering komt terecht bij een van onze kookconsulenten in uw regio. Binnen 24 uur neemt onze consulent telefonisch contact met u op om de door u gekozen Kookparty te bespreken.

Na uw reservering ontvangt u van Kookparty altijd een offerte met een overzicht van alle kosten, zodat u een helder besluit kunt nemen.