Wat kunt u verwachten?

Iedereen houdt van taart. We geven er graag een weg en nog liever krijgen we er een. Een taart is een feestje. We bladeren door de mooiste kookboeken, scrollen door sites vol prachtige foto’s en werpen stiekeme blikken op de vitrine van elke bakker die we passeren. We dromen er zelfs van! Met de Taarten Party laat Kookparty zien dat wij weten hoe belangrijk het maken van een goede taart kan zijn. En Kookparty weet wat een voldoening het geeft om met elkaar een mooie taart maken. Bestaat er iets beters? Jawel: samen nóg een fraaie taart maken! In een drie uur durende workshop maakt u met Kookparty wel drie taart- of gebakrecepten, waar u maar zin in heeft. Gewoon in uw eigen huis of op locatie, omringd door de mensen met wie u dit plezier wilt delen. Onze kookconsulent heeft voor u een uiteenlopende keur aan taarten en is natuurlijk ook benieuwd naar uw eventuele wensen. Altijd al iets met marsepein, fondant of icing willen doen? Of houdt u meer van een hartige taart? Kookparty draait haar hand er niet voor om en heeft een antwoord op alles. Onze Taarten Party is een fantastische ervaring. De trots die u voelt wanneer u uw eigen taart uit de oven of de koeling haalt! En dan laat Kookparty u ook nog achter met onze recepten. Zo kunt u elke week een feest bedenken bij een taart en een onvergetelijke indruk maken op uw gasten!

Benieuwd naar de mogelijkheden, beschikbaarheid of een prijsopgave?

Vul onderstaande formulier in, wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

Goed om te weten over de Kookparty thema workshops.

 

De workshop wordt gegeven bij u aan huis, vakantieverblijf of bij u op het bedrijf. Het leukste idee voor een verjaardag, vrijgezellenfeest, teambuilding of gezellig onder vrienden en familie. De gerechten van de workshop kunnen naar wens worden aangepast. Wij houden ook rekenening met allergieën.

Duur van de workshop: 3 uur exclusief diner.

Onder professionele begeleiding van onze kookconsulent gaat u aan de slag met het maken van onze heerlijke gerechten. U wordt in groepjes verdeeld met ieder een eigen taak. Workshop klaar daarna aan tafel en lekker genieten van de zelfgemaakte gerechten. Na de workshop ontvangt u van ons ook de recepten.

Benodigdheden: oven, fornuis en koelkast volstaat en wat werkruimte.

Offerte aanvragen: als u benieuwd bent naar een prijsopgave, dan kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Hoe meer deelnemers hoe voordeliger. Wij kunnen kookworkshops verzorgen tot 100 deelnemers. U ontvangt binnen 24h met uitzondering van het weekend een offerte op maat zodat u een helder besluit kunt nemen.

Tarieven:
U betaalt 1 groepstarief van € 229,00 of € 22,90 p.p. exclusief de ingrediënten voor een groep tot 10 personen. U ontvangt van ons een boodschappenlijst met alle benodigde ingrediënten die u makkelijk bij de super in uw buurt kunt inkopen. Op deze wijze weet u precies wat u nodig heeft om de gerechten opnieuw voor uw eigen gasten te bereiden. Na de workshop ontvangt u van ons de recepten.

Heeft u een groep van 10 tot 15 personen, dan betaalt u een toeslag van € 25,-. Voor groepen met meer dan 15 personen huurt u een tweede of derde consulent in. Wij verzorgen kookworkshops in heel Nederland en België tot 100 personen.

Wij hanteren reiskosten van € 0,19 per km. Omdat Kookparty kookconsulenten werkzaam heeft in heel Nederland en België betaalt u daarmee gemiddeld tussen de € 0,- en € 20,- aan reiskosten.

U heeft ook de mogelijkheid om gebruik te maken van onze boodschappenservice daar betaalt u een meerprijs voor van € 45,00 voor.

In heel Nederland en België. 
Kookparty heeft haar kookworkshops in heel Nederlanden in België. Dit doen wij bij u aan huis, vakantieverblijf of bij u op het bedrijf.