opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

BBQ family

€ -,--

Hét culinaire familie-evenement: barbecueën! Met onze BBQ Party begint het feest al in de keuken. Onder leiding van de kookconsulent gaan jullie zelf de barbecuegerechten voorbereiden. Voor iedere leeftijd en elk kookniveau zijn er leuke recepten. Zo is het meteen al gezellig. Is alles klaar? Op naar de barbecue…

Met de Kookparty BBQ Family eet iedereen lekker. Gamba’s, champignons met spek, malse spareribs, mini-cheeseburgertjes, pastasalade met zalm, er is voor ieder wat wils. Jullie sluiten de avond af met een fantastisch barbecue-dessert!

De BBQ Family Kookparty is een prima idee voor een familiedag, jubileum of verjaardagsfeest. Gezellig samen koken, eten en genieten met jong en oud. 


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​