opc_loaderMakkelijk en gezellig!
Het organiseren van een kookparty is heel simpel. U kiest een thema, prikt een datum en nodigt uw gezelschap uit. Op de afgesproken tijd en datum staat de kookconsulent bij u op de stoep om de Kookparty te geven. Alles kan op ieder gewenste locatie, weinig moeite, maximaal plezier.  

​​

Een offerte binnen 24 uur in uw mailbox! 


Kookparty catering, vers bereid op locatie!
Kookparty wilt u laten proeven en ervaren wat het is om te genieten van service, gastvrijheid en lekker eten. Of het nu gaat om het bereiden van een lekkere hamburger of een superverse wilde zalm met seizoensgroente en heerlijke kruiden, wij zijn van mening dat het gaat om de aandacht en passie waarmee ingrediënten bereid worden. Elke locatie en gelegenheid is geschikt: evenementen, personeelsfeesten, bruiloften, familiefeesten en recepties. Eventueel kan alles aangevuld worden met aperitief, bijpassende wijnen en decor. 

Artikel 1 tot 9 (van de 9 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 9 (van de 9 artikelen). Resultaat:1


Bij Kookparty laten we zien wat klasse catering inhoudt
Wij werken met de beste producten en verse ingrediënten die wij bereiden op locatie. Kookparty doet enkel en alleen aan live cooking. Dit betekent dat wij alles op locatie koken, in het zicht van iedereen en niks opwarmen. Wilt u met ons mee boodschappen doen om te kijken waar me mee werken en wat we gaan bereiden, of wilt u alles uit handen geven? Het is uw gelegenheid en u bepaalt. Wij hebben geen standaard menu's, maar doen alles in samenspraak en leveren uitsluitend maatwerk. Hierbij kunt u naar uw gasten toe de optimale beleving van uw idee van gastvrijheid uitstralen en, net zo belangrijk, deze ook zelf beleven. 

Elke locatie en gelegenheid is geschikt.
Of het nu gaat om het verwennen van een belangrijke klant met oesters en kreeft, een groot feest op de zaak met Italiaans buffet, een bruiloft op een zeiljacht met fingerfood en sushi's, een lustrum op de sportvereniging met een Zuid-Amerikaanse barbecue, een verjaardag in de tuin met Hollandse hapjes of gewoon gezellig een intiem 4-gangen diner bij u thuis.

Laat uw catering verzorgen door Kookparty!
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. Wij helpen u graag bij het samenstellen van een heerlijk catering menu op maat!


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​