opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Arabisch

€ -,--

Heerlijke gerechten uit het Midden-Oosten en Noord-Afrika passeren de revue tijdens deze dinner party. In overleg met Kookparty stellen jullie zelf een heerlijk menu samen met gerechten naar jullie smaak en wens. Bijvoorbeeld kalfstajine met venkel, saffraan en amandelen, pompoentajine met kikkererwten, lamstajine met pruimen of een vistajine met abrikozen en saffraan. Wat dacht u van baba gaboush en hummus met brood, frisse tabouleh of fattoush salade, filodeegrolletjes met kaas en spinazie of zelfgemaakte falafel? Uiteraard kan een lekker dessert zoals baklava, malabi (pudding) of chabakia (honingkoekjes)?  

Zelf koken of een thuiskok?

Met een dinner party kunt u het menu zelf koken met een kookconsulent of vers laten bereiden door onze thuiskoks. Hoe dan ook, bij Kookparty is het altijd heerlijk smullen.


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​