opc_loaderMakkelijk en gezellig!
Het organiseren van een kookparty is heel simpel. U kiest een thema, prikt een datum en nodigt uw gezelschap uit. Op de afgesproken tijd en datum staat de kookconsulent bij u op de stoep om de Kookparty te geven. Alles kan op ieder gewenste locatie, weinig moeite, maximaal plezier.  

​​

Een offerte binnen 24 uur in uw mailbox! 

London bridge

In de dinner party "London bridge" gaan jullie onder leiding van onze kookconsulent aan de slag met een heerlijk high tea menu. Bereid samen de heerlijkste zoete en hartige hapjes klaar. Natuurlijk mag u zelf bepalen wat er op tafel komt. Bijvoorbeeld klassiek Engels met scones met clotted cream en lemon curd of kaneelboter, Victoria sponge cake, komkommer-zalm sandwiches met dilleboter en misschien hebben jullie ook zin om zelf ijsthee te maken of een Pimm’s cocktail?

Ook abrikozentaartjes, cheesecakejes met frambozen, vruchtentaartjes met custard, mini-quiches met cheddar en sticky onions, komkommer-watermeloen-fetaspiesjes en sandwiches met gerookte kip en tomatenroomkaas zijn heerlijk bij een high tea. Dit is natuurlijk maar een kleine greep uit de talloze mogelijkheden en aan jullie straks de moeilijke taak een keuze te maken uit de verschillende suggesties die u van de kookconsulent krijgt.

De dinner party

De dinner party "Londong bridge" start met uitleg over de workshop, wat er zal worden gemaakt, uitleg over de recepten, ingrediënten en materialen. Vervolgens gaan jullie in teams aan de slag met de recepten. Wanneer alle gerechten klaar zijn wordt de tafel opgeruimd en gedekt en is de workshop ten einde. Jullie kunnen dan aan tafel gaan om te genieten van de zelfbereide gerechten en de kookconsulent neemt afscheid.Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​