opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Noors

€ -,--

De dinner party “Oslo” is voor de echte liefhebber van wildgerechten. In overleg met Kookparty stellen jullie zelf een heerlijk wild menu samen met gerechten naar jullie smaak en wens. Bijvoorbeeld noorze zalm met een heerlijke kruidenkorst, langzaam gegaarde eendenborst met sjalottenjus, een noorse stoofschotel van konijn, hertenfilet met kruidenrub en hazenrugfilet met gepofte knoflook en sinaasappel-wijnsaus.

En misschien hebben jullie ook zin om krokante zwezerik met pastinaak en paddenstoelen, pinchos van hertenbiefstuk of wildbouillon met gestoofde venkel te maken? Dit is natuurlijk maar een kleine greep uit de talloze mogelijkheden en aan jullie straks de moeilijke taak een keuze te maken uit de verschillende suggesties die u van Kookparty krijgt. 

Zelf koken of een thuiskok?

Met een dinner party kunt u het menu zelf koken met een kookconsulent of vers laten bereiden door onze thuiskoks. Hoe dan ook, bij Kookparty is het altijd heerlijk smullen.


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​