opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Cuisine Francaise

€ -,--

De dinner party "Cuisine Francaise" is gezellig, leerzaam, lekker, ongedwongen, geschikt voor elke smaak en goed voor een heerlijke maaltijd waar jullie na afloop met elkaar van kunnen genieten. In overleg met de kookconsulent stellen jullie zelf een heerlijk menu samen met gerechten naar jullie smaak en wens. Bijvoorbeeld als amuse geitenkaas met olijf en sinaasappel, wortelmousse met roquefort, gesmoorde linzen met yoghurtschuim, koriander en pistache of rouleau van rundrookvlees met mascarpone en amandel als amuse.  

En als voorgerecht tarte tartin met rauwe ham en champignons, garnalenbisque, geitenkaassoufflé met rode ui, bouillabaisse of persillade van ham met mosterdsaus. Als hoofdgerecht kun je denken aan zalm en croute met olijvenboter, de klassieke boeuf Bourguignonne met aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoten, varkenshaas “ en croute” met ratatouille en pommes duchesse met pompoen.  

En wat vindt u van kersenclafoutis of tarte tatin van peer met zoute karamel als dessert?  Dit is natuurlijk maar een kleine greep uit de talloze mogelijkheden en aan jullie straks de moeilijke taak een keuze te maken uit de verschillende suggesties die u van de kookconsulent krijgt. Uiteraard behoren combinaties ook tot de mogelijkheden.  

Zelf koken of een thuiskok?

Met een dinner party kunt u het menu zelf koken met een kookconsulent of vers laten bereiden door onze thuiskoks. Hoe dan ook, bij Kookparty is het altijd heerlijk smullen.. 


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​