opc_loaderMakkelijk en gezellig!
Het organiseren van een kookparty is heel simpel. U kiest een thema, prikt een datum en nodigt uw gezelschap uit. Op de afgesproken tijd en datum staat de kookconsulent bij u op de stoep om de Kookparty te geven. Alles kan op ieder gewenste locatie, weinig moeite, maximaal plezier.  

​​

Een offerte binnen 24 uur in uw mailbox! 

Amsterdam

Ouderwets lekker koken met de recepten uit grootmoeders kookboek. Maak met elkaar een heerlijk diner vol nostalgische gerechten, zoals een geurige groentesoep en een mals stoofpotje met vergeten groenten. Uiteraard gebruiken we alleen ingrediënten van Hollandse bodem. Haring, bietjes, knolselderij, dat wordt puur genieten. En als afsluiter? Oma’s bitterkoekjesbavarois! De Dinner party ‘Amsterdam’ kun je gezellig samen bij je thuis of op een andere locatie klaarmaken onder leiding van de kookconsulent. 

Dit is natuurlijk maar een kleine greep uit de talloze mogelijkheden en aan jullie straks de moeilijke taak een keuze te maken uit de verschillende suggesties die u van de kookconsulent krijgt. De totale duur van de workshop is 2½ tot 3 uur, inclusief voorbereidingen ter plaatse door de consulente. In deze tijd bereiden jullie verschillende gerechten, waarbij de kookconsulent iedereen ondersteunt en adviseert om tot een mooi en smakelijk resultaat te komen.  

De dinner party

De dinner party "Amsterdam" start met uitleg over de workshop, wat er zal worden gemaakt, uitleg over de recepten, ingrediënten en materialen. Vervolgens gaan jullie in teams aan de slag met de recepten. Wanneer alle gerechten klaar zijn wordt de tafel opgeruimd en gedekt en is de workshop ten einde. Jullie kunnen dan aan tafel gaan om te genieten van de zelfbereide gerechten en de kookconsulent neemt afscheid.Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​