opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Hollands

€ -,--

Ouderwetse recepten uit grootmoeders kookboek, geniet van een heerlijk diner vol nostalgische gerechten, zoals een geurige groentesoep en een mals stoofpotje met vergeten groenten. Uiteraard gebruiken we alleen ingrediënten van Hollandse bodem. Haring, bietjes, knolselderij, dat wordt puur genieten. En als afsluiter? Oma’s bitterkoekjesbavarois! De Dinner party ‘Amsterdam’ is een aanrader voor de echte liefhebber van de Hollandse keuken en aan jullie straks de moeilijke taak een keuze te maken uit de verschillende suggesties die u van Kookparty krijgt.

Zelf koken of een thuiskok?

Met een dinner party kunt u het menu zelf koken met een kookconsulent of vers laten bereiden door onze thuiskoks. Hoe dan ook, bij Kookparty is het altijd heerlijk smullen.


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​