opc_loaderMakkelijk en gezellig!
Het organiseren van een kookparty is heel simpel. U kiest een thema, prikt een datum en nodigt uw gezelschap uit. Op de afgesproken tijd en datum staat de kookconsulent bij u op de stoep om de Kookparty te geven. Alles kan op ieder gewenste locatie, weinig moeite, maximaal plezier.  

​​

Een offerte binnen 24 uur in uw mailbox! 

Deli

Liefhebber van de Indiase keuken? Dan is de dinner party "Deli" u op het lijf geschreven. Ga lekker aan de slag met naanbrood, leer chutney maken en leef je uit met lam in kormasaus, biryani rijst, tandoori kip of andere klassiekers. De Indiase keuken is natuurlijk het walhalla voor vegetariërs. En misschien hebben jullie ook zin om kardemomsorbet met rijstmie of shrikand (indiase hangop) te maken als dessert?

Dit is natuurlijk maar een kleine greep uit de talloze mogelijkheden en aan jullie straks de moeilijke taak een keuze te maken uit de verschillende suggesties die u van de kookconsulent krijgt. Uiteraard behoren combinaties ook tot de mogelijkheden. De totale duur van de kookworkshop is 2½ tot 3 uur, inclusief voorbereidingen ter plaatse door de consulente.

De dinner party

De dinner party "Deli" start met uitleg over de workshop, wat er zal worden gemaakt, uitleg over de recepten, ingrediënten en materialen. Vervolgens gaan jullie in teams aan de slag met de recepten. Wanneer alle gerechten klaar zijn wordt de tafel opgeruimd en gedekt en is de workshop ten einde. Jullie kunnen dan aan tafel gaan om te genieten van de zelfbereide gerechten en de kookconsulent neemt afscheid.Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​