opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Indisch

229,00

Liefhebber van de Indiase keuken? Dan is de dinner party "Deli" u op het lijf geschreven. Naanbrood, chutney en geniet van lam in kormasaus, biryani rijst, tandoori kip of andere klassiekers. De Indiase keuken is natuurlijk het walhalla voor vegetariërs. En misschien hebben jullie ook zin om kardemomsorbet met rijstmie of shrikand (indiase hangop) te maken als dessert? Dit is natuurlijk maar een kleine greep uit de talloze mogelijkheden en aan jullie straks de moeilijke taak een keuze te maken uit de verschillende suggesties die u van Kookparty krijgt. Uiteraard behoren combinaties ook tot de mogelijkheden.

Zelf koken of een thuiskok?

Met een dinner party kunt u het menu zelf koken met een kookconsulent of vers laten bereiden door onze thuiskoks. Hoe dan ook, bij Kookparty is het altijd heerlijk smullen.


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​