opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Indonesisch

€ -,--

De Indonesische keuken zit vol spannende gerechten en in overleg met Kookparty stellen jullie zelf een heerlijk menu samen naar smaak en wens. Bijvoorbeeld heerlijke saté ajam, sajoer lodeh, ritja ritja, ajam besegnek of babi tjien. Ook lekker zijn frikadel jagung (maiskoekjes), zelfgemaakte pangsit, daging opor. En misschien hebben jullie ook zin om pisang goreng (gebakken banaan) of dadar gulung (gevulde flensjes) te maken als dessert? 

Zelf koken of een thuiskok?

Met een dinner party kunt u het menu zelf koken met een kookconsulent of vers laten bereiden door onze thuiskoks. Hoe dan ook, bij Kookparty is het altijd heerlijk smullen.


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​