opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Italiaans

€ -,--

De Italiaanse keuken is favoriet bij groot en klein. Met dit thema scoor je dus bonuspunten. Spaghetti carbonara, saltimbocca, panna cotta: hier wordt iedereen blij van! Kies Bella Italia voor een supergeslaagde kookworkshop, of zet onze chef bij je thuis aan het werk voor een subliem diner. En zo hebben we bij Kookparty nog veel meer goede ideeën. De Italiaanse keuken is ook uitermate geschikt voor vegetariërs. Zijn er allergieën of diëten? Geen probleem.

In overleg met Kookparty stellen jullie zelf een heerlijk menu samen met gerechten naar jullie smaak en wens. Bijvoorbeeld involtini di melanzane met aubergine en kaas, Minestronesoep met garnalen, tomaat-ricottatimbaaltjes en heerlijke desserts als zuppa Inglese, tiramisu met limoncello en panna cotta met koffie en caramel. Loop het water u al in de mond? Dit is natuurlijk maar een kleine greep uit de talloze mogelijkheden en aan jullie straks de moeilijke taak een keuze te maken uit de verschillende suggesties die u van Kookparty krijgt. 

Zelf koken of een thuiskok?

Met een dinner party kunt u het menu zelf koken met een kookconsulent of vers laten bereiden door onze thuiskoks. Hoe dan ook, bij Kookparty is het altijd heerlijk smullen.. 


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​