opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Borrel party

0,00

Een borrel is pas een borrel als er wat hapjes bij geserveerd worden. En tijdens onze populaire Borrel Party maak je die lekker zelf! Leuk om met elkaar te doen, heerlijk om te proeven.

Hoe werkt het?
De kookconsulent helpt jullie een uitgebreid bittergarnituur te bereiden. Van klassieke bitterballen tot exotische dim sum en knapperige bruchetta, alle soorten borrelhapjes passeren de revue. Lekker in combinatie met een Cocktail Party!

Voor wie?
Van een Borrel Party fleurt elke zakelijke bijeenkomst op. Maar ook je verjaardagsfeest, receptie of familiedag wordt een hit met dit kookfeest. Geen tijd of zin om zelf te kokkerellen? Dan maken wij de borrelhapjes voor je, op locatie. Voor diëten of allergieën passen we de recepten aan.


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​