opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Brunch party

229,00

Waarom wachten met kokkerellen tot ’s avonds? Met de Brunch Party kun je lekker ’s ochtends al aan de slag. En met de hulp van onze consulent wordt koken een eitje.

Hoe werkt het?
Met de Kookparty consulent bespreek je eerst je wensen. Ga je voor een brunchbuffet met een bepaald thema? Of houd je het traditioneel met roerei, croissantjes en verse jus? Daarna gaan jullie gezellig de keuken in. 

Voor wie?
Een Brunch Party is altijd leuk en lekker, en geschikt voor iedereen. Een prima idee voor een huwelijksjubileum, als afscheidsfeestje, bij een babyshower, of… gewoon zomaar!


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​