opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

De kookchallenge

€ -,--

Durf jij de uitdaging aan?

Wie op zoek is naar een echte culinaire uitdaging die boekt de kookchallenge van Kookparty! Bereid met elkaar een meergangen menu en stuur je eigen keukenbrigade aan. Nodig vip gasten uit voor deze kookevenement in je eigen restaurant.

Hoe werkt het?

Jullie starten met het kiezen van een uitdagend seizoensgebonden menu. De menus kunnen worden afgestemd op moeilijkheid, thema en teambuilding elementen. Vorm een keukenbrigade en verdeel de rollen van: Chef de cuisine, Rôtisseur, Poissonnier, Entremétier, Garde manger, Pâtissier, Potager, Saucier en kelners. De rol van Sous-chef is bestemd voor de kookconsulent en ondersteunt de Chef de cuisine. Bereid met elkaar een vooraf afgesproken 3, 4 of 5 gangen menu en serveer. De vip gasten beoordelen de smaak en de presentatie van de gerechten. Heeft de keukenbrigade het menu bereid en geserveerd binnen 3 uur en de beoordeling van de vip gasten is positief dan is de kookchallenge geslaagd!

Voor wie?

De kookchallenge kan voor diverse gelegenheden worden geboekt. Denk aan teambuilding waarbij collega's voor andere collega's een compleet menu koken en serveren. Een gezellige familieactiviteit waarbij de genodigden als vip gasten culinair gaan tafelen. Een vriendenclubje die met elkaar de uitdaging aangaat. De minimale deelname is 5 personen voor het vormen van een keukenbrigade exclusief de vip gasten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan snel contact op wij stellen graag een uitdagende kookchallenge voor u samen.


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​