opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Hamburger battle

€ -,--

Welkom bij de lekkerste kookwedstrijd ooit: de Hamburger Battle. Met wie ga jij de strijd aan? Je collega’s? Je vrienden? Je voetbalelftal? On your marks, get set… cook!

Hoe werkt het?
De opdracht is duidelijk: Maak zelf de lekkerste, origineelste of vreemdste hamburger. Alles kan, alles mag, zolang je het eindresultaat maar kan opeten. Uiteraard maken jullie alles zelf, van het broodje tot en met de topping. Wees vooral creatief! De kok met de opvallendste burger wint een leuke prijs.

Voor wie?
Liefhebbers van een broodje hamburger zitten goed bij deze Kookparty. Leuk om te doen op een vrijgezellenfeest, jubileum of verjaardag.


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​