opc_loaderMakkelijk en gezellig!
Het organiseren van een kookparty is heel simpel. U kiest een thema, prikt een datum en nodigt uw gezelschap uit. Op de afgesproken tijd en datum staat de kookconsulent bij u op de stoep om de Kookparty te geven. Alles kan op ieder gewenste locatie, weinig moeite, maximaal plezier.  

​​

Een offerte binnen 24 uur in uw mailbox! 

Hamburger battle

Welkom bij de lekkerste kookwedstrijd ooit: de Hamburger Battle. Met wie ga jij de strijd aan? Je collega’s? Je vrienden? Je voetbalelftal? On your marks, get set… cook!

Hoe werkt het?
De opdracht is duidelijk: Maak zelf de lekkerste, origineelste of vreemdste hamburger. Alles kan, alles mag, zolang je het eindresultaat maar kan opeten. Uiteraard maken jullie alles zelf, van het broodje tot en met de topping. Wees vooral creatief! De kok met de opvallendste burger wint een leuke prijs.

Voor wie?
Liefhebbers van een broodje hamburger zitten goed bij deze Kookparty. Leuk om te doen op een vrijgezellenfeest, jubileum of verjaardag.Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​