opc_loader

Kookpartyboot

0,00

Beleef samen met ons een ongeëvenaard culinair avontuur. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en wil je graag leren zeilen? Dat kan ook op de Kookpartyboot. De Kookpartyboot is exclusief verkrijgbaar voor uw feest. Kies of u in de ochtend of in de middag wilt vertrekken. Bereid samen een heerlijke lunch tijdens de kookworkshop. Dit kan binnen in de kombuis, maar u kunt ook buiten aan dek deelnemen aan een barbecueworkshop.

Stel je voor dat het gebeurt tegen een prachtige zonsondergang op de achtergrond. Neem even de tijd om te ontspannen, adem in, adem uit en geniet van alles wat de Kookpartyboot te bieden heeft. De Kookpartyboot biedt plaats aan groepen variërend van 10 tot 24 personen. Nadat u een welkomstdrankje heeft ontvangen, krijgt u een rondleiding over de boot en wordt u geïnformeerd over de veiligheidsvoorschriften voordat u vertrekt. Een onvergetelijke ervaring aangeboden door Kookparty! Stap aan boord in de haven van Stad aan 't Haringvliet op het eiland Goeree Overflakkee.

De Kookpartyboot is te boeken van maart tot en met oktober. Informeer naar de mogelijkheden, wij helpen u graag verder. De Kookpartyboot is te boeken voor een duur van 4 of 6 uur, inclusief een kookworkshop gericht op barbecueën of het maken van heerlijke tapasgerechten. Vraag ons naar alle mogelijkheden!