opc_loaderMakkelijk en gezellig!
Het organiseren van een kookparty is heel simpel. U kiest een thema, prikt een datum en nodigt uw gezelschap uit. Op de afgesproken tijd en datum staat de kookconsulent bij u op de stoep om de Kookparty te geven. Alles kan op ieder gewenste locatie, weinig moeite, maximaal plezier.  

​​

Een offerte binnen 24 uur in uw mailbox! 

Mannen vs vrouwen

Wie zijn er beter, de mannen of de vrouwen? In deze Kookparty wordt de strijd voor eens en altijd beslist. Fun en smullen gegarandeerd!

Hoe werkt het?
Mannen bij elkaar, vrouwen bij elkaar; koken maar. Maar dan wel met onbekende ingrediënten! Welk team weet de lekkerste, mooiste en origineelste gerechten te maken? De kookconsulent wijst de winnaars aan. Daarna gaan jullie lekker aan tafel. 

Voor wie?
De Kookparty ‘Mannen vs Vrouwen’ is geschikt voor iedereen. Je kunt deze Kookparty boeken in de thema’s fingerfood, tapas en bonbons. Superleuk als vrijgezellenfeest, familiedag, op een verjaardag of als bedrijfsuitje. Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​