opc_loaderMakkelijk en gezellig!
Het organiseren van een kookparty is heel simpel. U kiest een thema, prikt een datum en nodigt uw gezelschap uit. Op de afgesproken tijd en datum staat de kookconsulent bij u op de stoep om de Kookparty te geven. Alles kan op ieder gewenste locatie, weinig moeite, maximaal plezier.  

​​

Een offerte binnen 24 uur in uw mailbox! 

Zilt en zoet

Oesters rapen op de Zeeuwse stranden, daarna op verschillende wijzen bereiden, onder het genot van een passend wijntje!

Oesters zien er uit als hele simpele wezens: twee schelpen en grijs vlees. Maar, laat je niet misleiden want oesters hebben een buitengewone voedingswaarde en eigenschappen. Oesters behoren tot de meest voedzame producten ter wereld. Met  onder andere 59 sporenelementen, 12 Vitaminen, 19 Aminozuren en Omega-3 vetzuren levert iedere oester een ongelofelijk pakket aan stoffen. Vooral zink komt in grotere hoeveelheden voor in oesters. Oesters zijn een echte brain food en ze hebben volgens sommige experts een hoofdrol in de evolutie van onze hersenen gespeeld. Iedereen zou eigenlijk dagelijks wat oesters moeten (leren) eten. 

Onder leiding van onze gespecialiseerde kookconsulent gaat u op zoek naar al het lekkers uit de Zeeuwse zee. Oesters, kokkels, krabben maar ook van zeegroenten wieren en kruiden kan een heerlijke maaltijd of proeverij worden klaargemaakt op het strand of bij slecht weer op locatie. 

Een bijzondere kookexcursie aan de Zeeuwse kust waarbij u heerlijk kunt genieten van een buitenactiviteit afgerond met een culinaire workshop en we vergeten natuurlijk niet de passende biologische wijnen. Verser, leuker, duurzamer en gezonder kunnen we het niet maken, de vangst van de dag bepaalt het menu.

Van september tot en met mei

De zilt en zoet excursie van Kookparty duurt 5 tot 6 uur. Er wordt afgesproken op locatie in Zeeland en samen gaat u op pad met onze kookconsulent verse heerlijkheden op het strand zoeken. Let op dat je de juiste kleding en schoeisel op de dag van de excursie kiest. De zilt en zoet kookexcursie kan worden geboekt voor een groep tot 12 personen.

Voor wie?

Geschikt voor teambuilding, verjaardagen, een romantisch uitje, vrijgezellenfeestjes, vriendenweekend of gewoon een gezellige zaterdagmiddagbesteding met familie.Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​