opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Wie is de chef?

€ -,--

Wie van je collega’s, familieleden of vrienden is stiekem een topkok? Tijdens de Kookparty ‘Wie is de chef’ kom je erachter.

Hoe werkt het?

Ieder team krijgt een aantal ingrediënten. Daarmee bedenken jullie een gerecht dat deel uitmaakt van een viergangendiner. Klaar met koken? Dan gaan jullie proeven. Weet jij wie de gerechten van de andere teams heeft bedacht? Misschien die stille oom? Is je baas zo creatief? Of was het toch je beste vriendin?

Voor wie?

Wie is de chef’ speel je met een groep van maximaal 10 personen. Leuk om te doen als teamuitje, op een familiefeest, tijdens een vriendinnendag of als vrijgezellenfeest. Boek de Kookparty aan huis, bij je op het bedrijf, vakantiewoning of een eigen locatie!


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​