opc_loaderMakkelijk en gezellig!
Het organiseren van een kookparty is heel simpel. U kiest een thema, prikt een datum en nodigt uw gezelschap uit. Op de afgesproken tijd en datum staat de kookconsulent bij u op de stoep om de Kookparty te geven. Alles kan op ieder gewenste locatie, weinig moeite, maximaal plezier.  

​​

Een offerte binnen 24 uur in uw mailbox! 

Wie is de chef?

Wie van je collega’s, familieleden of vrienden is stiekem een topkok? Tijdens de Kookparty ‘Wie is de chef’ kom je erachter.

Hoe werkt het?

Ieder team krijgt een aantal ingrediënten. Daarmee bedenken jullie een gerecht dat deel uitmaakt van een viergangendiner. Klaar met koken? Dan gaan jullie proeven. Weet jij wie de gerechten van de andere teams heeft bedacht? Misschien die stille oom? Is je baas zo creatief? Of was het toch je beste vriendin?

Voor wie?

Wie is de chef’ speel je met een groep van maximaal 10 personen. Leuk om te doen als teamuitje, op een familiefeest, tijdens een vriendinnendag of als vrijgezellenfeest.Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​