opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Healthy Fastfood

179,00

Lekker snacken en toch verantwoord eten - met onze kookles Healthy Fastfood kan het allebei. Maak gezonde snacks en hapjes waar iedereen blij van wordt, zoals zoete aardappelfrietjes met een smakelijk dipsausje, knapperige chips van gedroogde appeltjes of home made popcorn zonder chemische toevoegingen. Deze traktaties eet je zonder schuldgevoel!

Goed om te weten

De privékookles Healthy Food wordt gegeven op een locatie naar keuze. De inhoud van de cursus gaat in overleg. Liever koken met een clubje? Nodig gerust maximaal 3 vriend(inn)en uit. 


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​