opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Uit grootmoeders kookboek

229,00

Ouderwets lekker koken met de recepten uit grootmoeders kookboek. Maak met elkaar een heerlijk diner vol nostalgische gerechten, zoals een schuimig soepje van knolselderij en een mals stoofpotje met vergeten groenten. Uiteraard gebruiken we alleen ingrediënten van Hollandse bodem. Haring, bietjes, knolselderij, dat wordt puur genieten. En als afsluiter? Oma’s bitterkoekjesbavarois met boerenmeisjes.! 

Goed om te weten

De privékookles "Uit Grootmoeders Kookboek" kun je voor maximaal 4 personen boeken. De locatie bepaal je zelf en de inhoud van de kookles kan uiteraard worden afgestemd op jouw wensen. 


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​