opc_loaderMakkelijk en gezellig!
Het organiseren van een kookparty is heel simpel. U kiest een thema, prikt een datum en nodigt uw gezelschap uit. Op de afgesproken tijd en datum staat de kookconsulent bij u op de stoep om de Kookparty te geven. Alles kan op ieder gewenste locatie, weinig moeite, maximaal plezier.  

​​

Een offerte binnen 24 uur in uw mailbox! 

Taarten workshop

Wil je lekker én creatief bezig zijn, dan is de Cake Party iets voor jou. Tijdens deze Kookparty bak en versier je je eigen taart op professionele wijze.

Hoe werkt het?
Jullie bakken een taart naar keuze die je daarna zelf decoreert met bijvoorbeeld icing, marsepeinen bloemen of fondant. Laat je fantasie de vrije loop en versier je taart helemaal zoals je zelf wil. Liever een hartige taart? Dat kan natuurlijk ook!

Stel zelf je taarten workshop samen
Het niveau bepaalt de inhoud van de workshop. De taarten workshop kan als een leuke creatieve workshop worden geboekt voor kleine en grote groepen. Wil je individueel een workshop volgen gericht op een specifiek onderdeel van het bakken en decoreren van taarten? In overleg met je kookconsulent bespreek je samen de inhoud van de workshop. Jij bepaalt zelf de kennis die je wenst op te doen.

Voor wie?
De Cake Party is een topworkshop voor de beginnende en gevorderde bakliefhebbers onder ons. Ook superleuk om te doen met familie, een babyshower, een vrijgezellenfeest ( je eigen bruidstaart maken ) of als activiteit met je vriendenclub. Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​