opc_loaderMakkelijk en gezellig!
Het organiseren van een kookparty is heel simpel. U kiest een thema, prikt een datum en nodigt uw gezelschap uit. Op de afgesproken tijd en datum staat de kookconsulent bij u op de stoep om de Kookparty te geven. Alles kan op ieder gewenste locatie, weinig moeite, maximaal plezier.  

​​

Een offerte binnen 24 uur in uw mailbox! 

Barbecue workshop

Een workshop BBQ van Kookparty is gezellig, leerzaam, lekker, ongedwongen, geschikt voor elke smaak en leeftijd en goed voor een heerlijke maaltijd waar jullie na afloop met elkaar van kunnen genieten. In overleg met de kookconsulent stellen jullie zelf een heerlijk barbecue menu samen met gerechten naar jullie smaak en wens.

Bijvoorbeeld heerlijke knoflook garnalen, of Libanese kipspiesen in yoghurtmarinade, stoere steaks met zelfgemaakte chimmichurrri, groentespiesjes met tomatensalsa, Oosters gemarineerde zalm, mixed vis of vleesspiesen, vers gemaakte aardappelsalade of gepofte aardappels met zure room en kruiden, Griekse, lamsspiesjes…….Dit is natuurlijk maar een kleine greep uit de talloze mogelijkheden en aan jullie straks de moeilijke taak een keuze te maken uit de verschillende suggesties die je van de kookconsulent krijgt.

Het hele jaar door!

In elk seizoen kan er buiten worden gebarbecued, afhankelijk van de gekozen gerechten duurt een workshop 2,5 tot 3 uur. In deze tijd bereiden jullie verschillende gerechten, waarbij de kookconsulent iedereen ondersteunt en adviseert om tot een mooi en smakelijk resultaat te komen.

Voor wie?

De Kookparty barbecue workshop is een prima idee voor een familie en vriendenactiviteit, workshop met collega's, jubileum of verjaardagsfeest. Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​