opc_loader

Kookpartyboot

0,00

De Kookpartyboot

Stap bij ons aan boord en ga mee op een ongekend culinair avontuur. Nodig je team of familie uit en volg een kookworkshop of geniet van een luxe 7 gangen diner. Ga je graag een nieuwe uitdaging aan en wil je leren zeilen? Ook dat is mogelijk op de Kookpartyboot.

De Kookpartyboot wordt voor jouw gezelschap beschikbaar gesteld. Kies of je in de ochtend of middag wenst uit te varen. Maak met elkaar een heerlijke lunch tijdens de kookworkshop. Dit kan binnen in de kombuis, maar ook buiten op dek kun je deelnemen aan een workshop barbecue of laat je bedienen met ons luxe diner arrangement. Wie weet bij een schitterende zonsondergang. Kom tot rust, adem in en adem uit.

Geniet van alles wat de Kookpartyboot je te bieden heeft. De Kookpartyboot biedt ruimte voor een gezelschap van minimaal 10 tot maximaal 24 personen. Onder het genot van een welkomstdrankje krijg je een rondleiding, de veiligheidsregels worden besproken en dan gaan de trossen los.

Een unieke belevenis aangeboden door Kookparty! Instappen bij de haven van Stad aan ‘t Haringvliet op het eiland Goeree Overflakkee. De Kookpartyboot is te boeken in de periodes maart tot en met oktober. Informeer naar de mogelijkheden. Wij helpen je graag!