opc_loaderMakkelijk en gezellig!
Het organiseren van een kookparty is heel simpel. U kiest een thema, prikt een datum en nodigt uw gezelschap uit. Op de afgesproken tijd en datum staat de kookconsulent bij u op de stoep om de Kookparty te geven. Alles kan op ieder gewenste locatie, weinig moeite, maximaal plezier.  

​​

Een offerte binnen 24 uur in uw mailbox! 

Macarons workshop

Wie kent ze niet? Die heerlijke kleurrijke schuimpjes gevuld met ganache, de Macarons! Ladurée is wereldberoemd voor de meest exlusieve Macarons, het zijn patisserie kunstwerkjes op zich. Jullie gaan alles leren over het maken van Macarons. Van het bakken van de schuimpjes tot het maken van een heerlijke ganache. Daarna mogen jullie aan de slag met het versieren.

De workshop begint met een stukje theorie en hoe de Macarons zijn onstaan. Daarna ga je onder begeleiding van de kookconsulent aan de slag met maken van deze heerlijke Franse koekjes. Aan het einde van de workshop neemt iedereen een doosje zelfgemaakte Macorns mee naar huis. Et Voila!

Voor wie?
De Macarons workshop is een topworkshop voor alle patisserie liefhebbers. Ook gezellig om te doen met familie, een babyshower, een vrijgezellenfeest, teambuilding of als activiteit met je vriendenclub.Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​