opc_loader

Kinderfeestje Landgraaf

Voor kinderen in de buurt van Landgraaf heeft Kookparty de leukste evenementen. Gewoon in de vertrouwde omgeving van uw eigen huis verzorgt een van onze kookconsulenten een geweldig kinderfeestje. Koken met kinderen is een fantastische besteding van uw middag of avond. Of u nou met 2 of met 10 kinderen bent, wij komen graag bij u langs. Omdat wij hoogwaardige gerechten leren maken, geldt er een minimumleeftijd van 8 jaar. Zo geeft u een kinderpartijtje waar de kinderen nog lang over zullen napraten. Voordat de twee uur durende workshop losbarst, krijgt u van onze kookconsulent een boodschappenlijst, toegespitst op de workshop die u heeft gekozen. Of u bonbons wilt gaan maken, een overheerlijke taart gaat bakken, een high tea gaat laten verzorgen of cupcakes gaat versieren, het lijstje bevat alle ingrediënten voor de ophanden zijnde taak. Zo weet u precies wat u nodig heeft als u later hetzelfde gerecht nog eens met uw kind wilt namaken en weet u zeker dat u alles in huis heeft. Mocht u nu echt geen tijd hebben om de boodschappen zelf te doen, kan de consulent dit, tegen een kleine meerprijs, ook voor u doen. Bovendien kunnen onze medewerkers u ook helpen bij het vinden van een leuk thema, zoals een prinsessenfeest of een piratenpartijtje. Niet alleen is koken ontzettend leuk voor uw kinderen, maar een kookworkshop van Kookparty is ook van belang in de ontwikkeling van het kind. De basis wordt gelegd voor het belang van verse ingrediënten en ook de basisprincipes van het koken worden uiteengezet. En wellicht het leukste is dat u na afloop alles op kunt eten. Neem dus snel contact met ons op, dan helpen onze kookconsulenten u graag verder.

Ontdek ook de leukste kookworkshops voor kinderen: high tea, taarten maken, cupcakes, bonbons, diner  of klik hier voor een overzicht van al onze kinderfeestjes.

Makkelijk en gezellig!

Het organiseren van een kookparty is heel simpel. U kiest een thema, prikt een datum en nodigt uw gezelschap uit. Op de dag van de Kookparty komt onze kookconsulente naar de afgesproken locatie en gaan jullie samen koken. Weinig moeite, maximaal plezier.

Menu