opc_loader

 


Makkelijk en gezellig!
Het organiseren van een kookparty is heel simpel. U kiest een thema, prikt een datum en nodigt uw gezelschap uit. Op de dag van de Kookparty komt onze kookconsulente naar de afgesproken locatie en gaan jullie samen koken. Weinig moeite, maximaal plezier.   ​​​
 

 

 

 

Kookparty kinderfeestje koken in Landgraaf.

Hoe vind je nou een verjaardagspartijtje in de omgeving van Landgraaf, dat voor iedereen gezellig is en waarbij alle vriendjes en vriendinnetjes een geweldige tijd beleven? Een kinderfeestje organiseren kan behoorlijk veel tijd in beslag nemen. Welke activiteit? Wat als het regent? Hoe zit het met vervoer? Met een Kookparty verdwijnen al je zorgen als sneeuw voor de zon.

 


Wij komen namelijk naar je toe en zorgen ervoor dat de jarige job een fantastische verjaardag heeft. Geen gedoe met halen/brengen, het kan gewoon bij je thuis en iedereen kan eraan meedoen. Je kunt kiezen uit heel veel leuke kinderworkshops van zelf taart maken, bonbons maken, cupcakes bakken en versieren met heerlijke chocolade en fondant tot een heuse kookquiz. Wat gaan we doen? Je kiest een leuke thema en de gerechtjes die jullie willen koken. Onder begeleiding van onze kookconsulent worden jullie in groepjes verdeeld en gaan jullie als één team een tafel vol lekkernijen samen bereiden. Klaar? Aan tafel en de buikjes rond eten. Geen friet bij de MC Donalds, maar een compleet kookfeestje met zelf gemaakte gerechtjes. 

 

 Onze leukste koken workshops voor kinderen:


Goed om te weten over de Kookparty kookfeestjes
Een Kooparty kinderfeestje duurt drie uur. Wij geven kookworkshops voor kinderen in Landgraaf, vanaf 5 jaar aan huis of op een locatie mits er een keuken aanwezig is. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. Samen koken is altijd leuk!


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Boek bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​
  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu