opc_loader

Kinderfeestje thuis Meppel

Kookparty biedt In uw omgeving hoogwaardige kookworkshops voor kinderen. Om deze reden is er wel een minimumleeftijd van 8 jaar, zodat wij zeker weten dat de kinderen het niveau aankunnen. Zo blijft het voor de kinderen leuk en zijn zij uiteindelijk trots op het resultaat. Onze kookconsulenten komen gewoon bij u thuis en hierdoor kunnen de kinderen in een vertrouwde omgeving hun eerste echte kookervaring opdoen. Bovendien heeft u de Kids nergens heen te rijden, wat uiteraard weer een logistiek voordeel met zich meebrengt. Al vanaf 2 kinderen, tot een maximum van 10, kunt u bij ons zo'n superieur kinderpartijtje aanvragen. Voor aanvang van het kinderpartijtje ontvangt u van onze consulent een boodschappenlijstje met alle benodigde ingrediënten. Zo weet u precies wat u nodig heeft, voor bijvoorbeeld het maken van overheerlijke bonbons of voor het maken van een taart. Zodoende kunt u later het geleerde in praktijk brengen, zonder dat u hoeft te raden wat u nodig heeft. Naast andere kookworkshops, zoals het verzorgen van een high tea of het maken van cupcakes, is er ook de mogelijkheid om een leuk thema te geven aan de middag. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een prinsessenthema of een piratenworkshop. Uiteraard is het handig als u dit van tevoren overlegt met een van onze consulenten. Het kookfeest duurt ongeveer twee uur, maar bezorgt de kinderen een onvergetelijke ervaring. Mocht u meer dan 10 kinderen willen laten deelnemen of zoekt u een specifiek gerecht dat u de kinderen wilt leren, neem dan contact op met een van onze consulenten. Wij helpen graag bij het vinden van een kinderpartijtje afgestemd op uw wensen. Zo word het zowel voor u als voor de kinderen een geweldige ervaring, die de kinderen kennis laat maken met de wondere wereld van koken.

Ontdek ook de leukste kookworkshops voor kinderen: high tea, taarten maken, cupcakes, bonbons, diner  of klik hier voor een overzicht van al onze kinderfeestjes.

Makkelijk en gezellig!

Het organiseren van een kookparty is heel simpel. U kiest een thema, prikt een datum en nodigt uw gezelschap uit. Op de dag van de Kookparty komt onze kookconsulente naar de afgesproken locatie en gaan jullie samen koken. Weinig moeite, maximaal plezier.

Menu