opc_loader

Kookparty kinderfeestje thuis Meppel.

Hoe vind je nou een verjaardagspartijtje in Meppel, dat iedereen gezellig is en waarbij alle vriendjes en vriendinnetjes een geweldige tijd beleven? Een kinderfeestje organiseren kan behoorlijk veel tijd in beslag nemen. Welke activiteit? Wat als het regent? Hoe zit het met vervoer? Met een Kookparty verdwijnen al je zorgen als sneeuw voor de zon.

 


Wij komen namelijk naar je toe en zorgen ervoor dat de jarige job een fantastische verjaardag heeft. Geen gedoe met halen/brengen, het kan gewoon bij je thuis en iedereen kan eraan meedoen. Je kunt kiezen uit heel veel leuke kinderworkshops van zelf taart maken, bonbons maken, cupcakes bakken en versieren met heerlijke chocolade en fondant tot een heuse kookquiz. Wat gaan we doen? Je kiest een leuke thema en de gerechtjes die jullie willen koken. Onder begeleiding van onze kookconsulent worden jullie in groepjes verdeeld en gaan jullie als één team een tafel vol lekkernijen samen bereiden. Klaar? Aan tafel en de buikjes rond eten. Geen friet bij de MC Donalds, maar een compleet kookfeestje met zelf gemaakte gerechtjes. 

 

 Onze leukste kinderfeestjes aan huis:


Goed om te weten over de Kookparty kinderfeestjes
Een Kooparty kinderfeestje duurt drie uur. Wij geven kinderfeestjes aan huis in Meppel, mits er een keuken aanwezig is. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. Samen koken is altijd leuk!

Makkelijk en gezellig!

Het organiseren van een kookparty is heel simpel. U kiest een thema, prikt een datum en nodigt uw gezelschap uit. Op de dag van de Kookparty komt onze kookconsulente naar de afgesproken locatie en gaan jullie samen koken. Weinig moeite, maximaal plezier.

Menu