opc_loader

Kinderfeestje Venlo

In de omgeving van Venlo organiseert Kookparty de leukste kinderfeestjes. Koken is helemaal hot! En uw kinderen weten dit ook. Verwen ze dan ook met een op uw wensen afgestemde workshop, waarbij ze de lekkerste gerechten leren klaarmaken. Samen in de keuken bezig zijn is niet alleen leerzaam, maar vooral heel leuk. Vanaf 2 tot en met 10 kinderen kunt u al een workshop bij ons aanvragen. Er geldt wel een minimumleeftijd van 8 jaar, omdat wij hoogwaardige gerechtjes presenteren. Bovendien komen wij gewoon bij u langs, zodat u de kis niet op sleeptouw hoeft te nemen. Voor de twee uur durende kookworkshop heeft u keuze uit verschillende mogelijkheden. Zo kunt u, bijvoorbeeld met de allerkleinsten, cupcakes gaan versieren. De wat oudere kinderen zijn misschien meer geïnteresseerd in het bakken van een taart of het maken van bonbons. En er is zelf de mogelijkheid tot het leren verzorgen van een luxueuze high tea. Overleg dus altijd even met één van onze consulenten, om te bepalen wat het beste bij uw kinderen past. Voordat de dag van de feestelijkheden aangebroken is, ontvangt u van onze medewerkers een boodschappenlijst, waar alle benodigde ingrediënten op staan. Zo kunt u het gerecht eventueel later nog eens overdoen en weet u zeker dat u alles in huis heeft. Als u nu echt geen tijd heeft om de boodschappen zelf te doen, kan de consulent dit ook voor u doen, tegen een kleine meerprijs. Bent u overtuigd geraakt door de mogelijkheden die wij bieden? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag, met al onze expertise, om het beste kinderfeestje organiseren. Zodoende hebben uw kinderen een onvergetelijke ervaring en leren ze meteen ook dat koken gewoon ontzettend leuk is. Bovendien betaalt u bij ons één vaste prijs. Zo weet u van tevoren precies waar u aan toe bent.

Ontdek ook de leukste kookworkshops voor kinderen: high tea, taarten maken, cupcakes, bonbons, diner  of klik hier voor een overzicht van al onze kinderfeestjes.

Makkelijk en gezellig!

Het organiseren van een kookparty is heel simpel. U kiest een thema, prikt een datum en nodigt uw gezelschap uit. Op de dag van de Kookparty komt onze kookconsulente naar de afgesproken locatie en gaan jullie samen koken. Weinig moeite, maximaal plezier.

Menu