opc_loaderMakkelijk en gezellig!
Het organiseren van een kookparty is heel simpel. U kiest een thema, prikt een datum en nodigt uw gezelschap uit. Op de dag van de Kookparty komt onze kookconsulente naar de afgesproken locatie en gaan jullie samen koken. Weinig moeite, maximaal plezier.   ​​​
 

kookworkshop Delft

kookworkshop Delft


Kookworkshop Delft

Koken is leuk, lekker en gezellig. En met Kookparty wordt kokkerrellen nog leuker! Volg met elkaar een kookworkshop, organiseer een kookfeestje of boek een diner aan huis. Wenst u nog beter te leren koken? Dan is een individuele kookles iets voor u. Alles kan, op iedere gewenste locatie - ook in Delft. Uw gezelschap wordt begeleid door onze professionele, ervaren kookconsulenten. Zij zorgen er samen met u voor dat uw kookworkshop onvergetelijk wordt.


Koken met Kookparty is super leuk!

Nodig uw vrienden/familie/collega’s uit en ga lekker koken.

Wie goed wil leren koken, volgt een kookles bij Kookparty.​​​​

Kook zelf een meergangen menu of laat u verwennen door onze thuiskoks.

Kookfeestjes met een educatief karakter. Gezellig voor iedereen en lekker!

Kies uit leuke kookthema's met een spel zoals een kookquiz.

Organiseer een barbecue workshop en kies uit diverse BBQ thema's.


Boek de Kookparty!
Een kookworkshop van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Gezellig, betaalbaar en lekker! Individueel, kleine of grote groepen de mogelijkheden bij Kookparty zijn eindeloos. 

 

Waarom koken met Kookparty altijd geslaagd is:

 
 • Veel gemak
  Een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje kan op iedere gewenste locatie worden gehouden. U hoeft dus niet de deur uit. Is uw locatie in Delft? Kookparty komt naar u toe!
 • Geschikt voor iedereen
  Iedereen houdt van lekker eten. Een kookworkshop is dan ook geschikt voor groot en klein.
 • Altijd leuk
  Boek bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardagsfeest, vrijgezellenfeest, teambuilding, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.  
  ​​
 


Laat ons weten wat uw plannen zijn, wij denken graag met u mee!​Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Boek bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​
  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu