opc_loaderMakkelijk en gezellig!
Het organiseren van een kookparty is heel simpel. U kiest een thema, prikt een datum en nodigt uw gezelschap uit. Op de afgesproken tijd en datum staat de kookconsulent bij u op de stoep om de Kookparty te geven. Alles kan op ieder gewenste locatie, weinig moeite, maximaal plezier.  

​​

Een offerte binnen 24 uur in uw mailbox! 

Bonbons workshop

Chocoholics opgelet: wist je dat je bij Kookparty een Bonbons Party kunt boeken? Een lekkere en leuke workshop om je vingers bij af te likken. 

Hoe werkt het?
Tijdens de bonbons workshop leer je hoe je chocolade smelt, tempereert en vervolgens omtovert tot de zaligste bonbons. Uiteraard is er voldoende gelegenheid om te proeven, vergelijken, nog meer te proeven en de mislukte exemplaren zelf op te eten.

Stel zelf je bonbons workshop samen
Het niveau bepaalt de inhoud van de workshop. De bonbons party kan als een leuke creatieve workshop worden geboekt voor kleine en grote groepen. Wil je individueel een workshop volgen gericht op een specifiek onderdeel van het zelf maken van bonbons? In overleg met je kookconsulent bespreek je samen de inhoud van de workshop. Jij bepaalt de kennis die je wenst op te doen.

Voor wie?
Een workshop bonbons maken is een prima activiteit voor een feestje, verjaardag, babyshower of vrijgezellendag. Kun je echt geen goede reden bedenken? Dan boek je een Bonbons Party toch gewoon omdat je het verdiend hebt!Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​