opc_loaderMakkelijk en gezellig!
Het organiseren van een kookparty is heel simpel. U kiest een thema, prikt een datum en nodigt uw gezelschap uit. Op de afgesproken tijd en datum staat de kookconsulent bij u op de stoep om de Kookparty te geven. Alles kan op ieder gewenste locatie, weinig moeite, maximaal plezier.  

​​

Een offerte binnen 24 uur in uw mailbox! 

Tapas workshop

Tapas maken ingewikkeld? Niet met een Tapas Party! Tijdens deze flamboyante Kookparty maken jullie in een handomdraai een tafel vol lekkere authentieke Spaanse hapjes.

Hoe werkt het?
Tapas maken is leuk, lekker en beslist niet moeilijk. Onder leiding van onze kookconsulent bereid je in mum van tijd kleine gerechtjes als albondigas, patatas bravas, tortilla en gazpacho. Na een uurtje waan je je zo weer aan een van de Spaanse costa’s. Iemand nog een glaasje Sangria?

Stel zelf je tapas workshop samen
Het niveau bepaalt de inhoud van de workshop. De tapas party kan als een leuke creatieve workshop worden geboekt voor kleine en grote groepen. Wil je individueel een workshop volgen gericht op een specifiek onderdeel van het bereiden van tapas? In overleg met je kookconsulent bespreek je samen de inhoud van de workshop. Jij bepaalt zelf de kennis die je wenst op te doen.

Voor wie?
Leuk om te doen met vrienden, familie of je volleybalteam. Er is eigenlijk altijd wel een goede reden om een Tapas Party te boeken. Uiteraard houden we rekening met een dieet of allergie.Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​