opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

IT team aan de slag met chocolade

€ -,--

Een groep IT-ers ging aan de slag met chocolade. Dat is even andere koek dan wat ze in het dagelijks leven doen. Maar het eind resultaat mocht er zijn, een bonbon doosje vol met lekkere bonbons. Ieder groepje gooide zijn eigen creativiteit in de strijd, en dat leverde kleurrijke plaatjes op. Dat was erg leuk om te zien. Ze hebben onder andere fudge, pindarotsjes, gevulde kokos bonbons, gevulde koffie bonbons en geitenkaas truffels gemaakt.


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​