opc_loaderMakkelijk en gezellig!
Het organiseren van een kookparty is heel simpel. U kiest een thema, prikt een datum en nodigt uw gezelschap uit. Op de afgesproken tijd en datum staat de kookconsulent bij u op de stoep om de Kookparty te geven. Alles kan op ieder gewenste locatie, weinig moeite, maximaal plezier.  

​​

Een offerte binnen 24 uur in uw mailbox! 

Tarieven

Workshops voor kinderen
Kids zijn dol op koken. En wat is er leuker dan bijvoorbeeld je eigen cupcake-party of een grappige kookquiz als partijtje? Kookparty neemt u al het werk uit handen en zorgt voor een supergeslaagd culinair kinderfeestje waar iedereen nog lang over na zal praten.
Vanaf €22 p.p.


Workshops volwassenen
Nodig uw vrienden/familie/collega’s uit en ga lekker koken en proeven. Onder professionele begeleiding maakt iedere groepje een ander gerecht. Er zijn workshops met diverse thema’s, zoals chocolade, taarten, cupcakes, worldfood, sushi, tapas, high tea, fun cooking en barbecue. Een ander thema of een combinatie kan natuurlijk ook.
Vanaf €28 p.p.


Dinner party, catering
Bereid met elkaar een uitgebreid drie-, vier- of vijfgangenmenu onder leiding van de Kookparty consulent. Liever thuis uit eten? Dek de tafel en laat het kookwerk over aan onze chef!
Vanaf €35 p.p.


Kooklessen
Zelf koken is lekker en gezond. En met de kooklessen van Kookparty word jij in no-time een culinaire professional. Van basic snijtechnieken tot het bereiden van soepen, vlees, vis, groenten en desserts: je leert het allemaal dankzij de individuele begeleiding van onze kookconsulent. Per kookles worden 2 thema's naar keuze behandeld. Eén kookles duurt 3 uur en kan worden geboekt tot maximaal 4 personen.
Prijs op aanvraag.


Kookparty budget
U kookt zelf met onze heerlijke gerechten

U kiest een thema en wij werken een leuke Kookparty voor u uit. Op basis van uw wensen gaan wij voor u aan de slag met het maken van een leuke Kookparty met heerlijke recepten. U maakt een keuze uit onze receptsuggesties en wij sturen u digitaal een Kookparty box met daarin de uitgewerkte recepten inclusief een boodschappenlijst. Voor de Kookparty box betaalt u 1 vast tarief van € 79,00 ongeacht het gekozen thema en aantal deelnemers.
Vast tarief €79,00.Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​