opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

1001 nachten Kookparty met het gezin

0,00

Afgelopen zaterdag hebben wij met het gezin een 1001 Arabische kookworkshop gedaan. De kinderen hebben de zoete nagerechten voor hun rekening genomen en de volwassenen hebben hard gewerkt aan 2 salades, 2 soepen en 2 hoofdgerechten. Vooral de Tajine was een sucses omdat het zeer verrassend was hoe heerlijk alle smaken zich met elkaar vermengen in de Tajine en hoe eenvoudig het eigenlijk is om een Tajine te gebruiken. We hebben genoten van het koken, nieuwe dingen geleerd en recepten leren kennen die we nog vaker gaan maken. Na afloop hebben we alles samen opgegeten en we hebben ervan gesmuld!


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​