opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Babyshower

€ -,--

Zwanger, it's a girl! en je houdt van chocola...tja dan is de keuze niet zo moeilijk wat er gaat gebeuren op een babyshower. De dames mochten aan de slag met chocola, zelf bonbons maken! Ze vonden het erg leuk, maar waren verbaasd dat er zó veel werk in zit om een bonbonnetje te maken. Het eindresultaat mocht er zijn; een goed gevuld bonbon doosje met lekkere chocolade flikken, melk chocola met een munt ganache, een bonbonvan pure chocola met een bananen ganache, speculoos bonbon met roze-witte muisjes, walnoot-dadel bonbon en chocolade rotsjes met gember en amandelen. Een Kookparty babyshower kunt u boeken in verschillende thema's: bonbons, chocolade, high tea en zelfs tapas! Ook zin in zo'n heerlijk chocolaaadefeestje? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan, we horen graag van u.


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​