opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Familiedag organiseren

€ -,--

Sjan organiseerde een familiedag voor haar gezin. Kookparty mocht deze middag verzorgen, er werd gekozen voor een Italiaanse kookparty. In groepjes ging men aan de slag om allerlei verschillende gerechten te bereiden, het was een gezellige middag. Er werd onder andere tiramisu met zalm en pesto, fungi cremosi, canneloni met kip en paddenstoelen, zalm met kruidenkorst, polpette al sugo, focaccia, salade met gegrilde groente en bitterkoekjes mousse met licor43 gemaakt. Eet smakelijk!


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​