opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Italiaans koken in de tuin

€ -,--

Wat was het een heerlijke dag om met elkaar te koken en in de tuin te eten. Deze gezellige groep uit Lienden gingen samen enthousiast aan de slag en ook de kinderen maakten de lekkerste Italiaanse gerechten zelf. Tiramisu, antipasti schotel met gegrilde groente, Vitello Tonnato, zalmmousse, bruchetta's, regenboogpastei en natuurlijk pizza. Wil je ook zo'n gezellige Italiaanse party bij je thuis? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan!


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​