opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Picknick uitje

0,00

Zes vriendinnen die ieder jaar een hele dag wat leuks met elkaar doen! Dit jaar werd de groep in de ochtend verrast door de organisatie met het bereiden van zes heerlijke picknick gerechten tijdens een kookworkshop. Tussen het koken door natuurlijk ook even genieten van een lekker bakje koffie en van de heerlijke zon! Daarna pakten de vriendinnen alles in in de fietstassen en gingen ze op weg naar een mooie plek in de buitenlucht om van alle heerlijkheden te genieten met zijn zessen! Ook zo'n picknick dag organiseren? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan bij Kookparty!


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​