opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Quiz en taste familiefeest

0,00

Voor de invulling van de neven/nichtendag is Kookparty uitgenodigd om een Tapasworkshop te verzorgen. Wat is er nu leuker om tijdens het kokkerellen lekker bij te kletsen en daarna gezellig met elkaar aan tafel te gaan en te genieten van het vele lekkers wat er is gemaakt. Bent u ook nog op zoek naar een leuke invulling van uw familiefeest, neemt u dan contact op Kookparty en de consulentes denken graag met u mee om er een geslaagde dag van te maken.


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​