opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Verjaardagscadeau voor vader

€ -,--

Een kookworkshop World Food; dat was het verjaardagscadeau voor een vader met 2 zoons. De mannen staan niet vaak in de keuken, daarom vonden de dames het hoog tijd om daar een klein beetje verandering in te brengen. En met succes, want ze werkten hard en het resultaat zag er goed uit! Ze hebben een zalmbonbon gemaakt, een Mexicaanse empanada, een Braziliaanse visstoof als hoofdgerecht en Italiaanse tiramisu en Ammerikaanse Cookies als dessert. Om de smaken tussendoor te neutraliseren was er een citroen spoom gemaakt. Ook een leuke verjaardagscadeau geven? Vraag dan vrijblijvend naar de mogelijkheden!


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​