opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Verrassing voor de ouders van Vincent

€ -,--

Vincent had een bijzondere verrassing voor zijn ouders. Ze hadden een hele dag die stond in het teken van Italië met als afsluiter een Italiaanse kookworkshop bij Kookparty. Beiden waren erg dol op koken en hadden zelf al goede vaardigheden. Toch vonden ze het heel leuk om weer eens andere recepten te maken. Samen maakten we Ravioli gevuld met spinazie mascarpone en eidooier met een salie olie. Daarna Ossobucco met aardappeltjes uit de oven en een courgettesalade. En tot slot gepocheerde peren met honing-mascarpone. We zijn van 17:00 uur tot 19:30 flink aan het werk geweest en het resultaat mocht er zijn. Buone apetito!


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​