opc_loaderMakkelijk en gezellig!
Het organiseren van een kookparty is heel simpel. U kiest een thema, prikt een datum en nodigt uw gezelschap uit. Op de afgesproken tijd en datum staat de kookconsulent bij u op de stoep om de Kookparty te geven. Alles kan op ieder gewenste locatie, weinig moeite, maximaal plezier.   ​​​

​​​​​Kookparty: leerzaam, gezellig en lekkerrr!
Koken is leuk, lekker en gezellig. En met Kookparty wordt kokkerellen nog leuker! Volg met elkaar een kookworkshop, organiseer een kookfeestje of boek een diner aan huis. Wenst u nog beter te leren koken? Dan is een individuele kookles iets voor u. Alles kan, op iedere gewenste locatie - ook in België. Uw gezelschap wordt begeleid door onze professionele, ervaren kookconsulenten. Zij zorgen er samen met u voor dat uw kookevenement onvergetelijk wordt. 

Eindeloze mogelijkheden en combinaties
Eigenlijk is alles mogelijk bij Kookparty, zolang het maar met koken te maken heeft. U begint met het kiezen van een thema en doet een aanvraag voor meer informatie. Op basis van uw aanvraag ontvangt u een offerte op maat. Vindt u ons voorstel leuk dan volgt een intakegesprek met uw kookconsulent. Met uw kookconsulent bespreekt u de invulling van de Kookparty. De Kookparty wordt op uw persoonlijke wensen afgestemd.

Op de afgesproken tijd en datum staat de kookconsulent bij u op de stoep om de Kookparty te geven. De Kookparty duurt ongeveer drie uur en kan op elke gewenste dag en locatie plaatsvinden. Kookparty verzorgt workshops voor groepen tot 100 personen.

Wat heeft u nodig? 
Een keuken met standaard apparatuur. Denkt u hierbij aan een oven, koelkast, een fornuis, een werkblad en een bijzettafel. Dit kan makkelijk bij u thuis, een eigen locatie, bij u op het bedrijf of gezellig in uw vakantiewoning tijdens een weekendje weg.

Alle voordelen van Kookparty op een rij: 

Waarom koken met Kookparty altijd geslaagd is?

 • Het hele jaar door 
  Met een Kookparty bent u niet afhankelijk van een bepaald seizoen en het weer. U bent altijd verzekerd van een leuke activiteit!
   
 • Veel gemak
  Een workshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje kan op ieder gewenste locatie worden gehouden. U hoeft dus niet de deur uit of u nu in Nederland woont of in België maakt niet uit. U kiest voor een persoonlijke begeleiding met een kookconsulent of u kookt zelf met een Kookparty box. 
   
 • Geschikt voor iedereen
  Iedereen houdt van lekker eten. Een Kookparty-evenement is dan ook geschikt voor groot en klein.

   
 • Altijd leuk
  Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Boek bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.  
  ​​


Vraag vrijblijvend meer informatie aan!
Benieuwd naar de mogelijkheden van Kookparty? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. U ontvangt dan binnen een werkdag een antwoord op uw vraag, waarna u een helder besluit kunt nemen. 


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​