opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Dinner party voor Janneke

€ -,--

Janneke wilde voor haar verjaardag met haar vriendinnen een 4 gangen-diner koken. Allereerst gingen de meiden aan de slag met het versieren van hun persoonlijke kookshort. Daarna in groepjes aan de slag met o.a. .heerlijke groentesoep met heel veel balletjes en mega lange soepstengels, pizza en een stroopwafelcheesecake. Wat zag het er weer lekker uit! En wat hebben de meiden veel gelachen. Het was een gezellige middag! Wil jij ook een diner koken met je klasgenoten? Vraag dan meer informatie aan!


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​