opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

High tea party voor Fleur

€ -,--


Fleur gaf een high tea feestje voor haar vriendinnen ter gelegenheid van haar verjaardag. Er werden veel verschillende gerechtjes gemaakt, onder andere een KitKat M&M taart, chocolade cupcakes met aardbeien topping, appelroosjes, perzik kruimelmuffins, bladerdeeg lolly's, chocolade fruit lolly's, tomatensoep, mini hamburgertjes, Griekse gehaktballetjes met tzatziki en mini pizza's. Om mee naar huis te nemen nog bonbondoosjes gevuld met zelfgemaakte orea fudge, fruitgums en rocky road. De meiden hebben een gezellige middag gehad, goed gewerkt en daarna lekker gegeten.


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​