opc_loaderMakkelijk en gezellig!
Het organiseren van een kookparty is heel simpel. U kiest een thema, prikt een datum en nodigt uw gezelschap uit. Op de afgesproken tijd en datum staat de kookconsulent bij u op de stoep om de Kookparty te geven. Alles kan op ieder gewenste locatie, weinig moeite, maximaal plezier.   ​​​

  Ans Albarda

Het was een workshop High Tea met volwassenen en kinderen gemengd. Ze heeft iedereen erg goed begeleid, iedereen vond het leuk om te doen. (En alles was ook lekker geworden!!

  Erik de Jong

Wij vonden de sushi workshop zeer geslaagd!

  Van Basten Horecabeheer

De workshop bonbon maken was een leuke ervaring voor de medewerkers, alles was bovenverwachting.

  De Zeeuwse Meisjes

We hebben een gezellige kookavond gehad. Het diner was heerlijk. In de voorbereiding dacht Marlies goed mee over de mogelijkheden.

  Anita Blijdorp

Chapeau voor Judith die ons deskundig en in prettige sfeer aan het werk zette. Met prachtig resultaat, in 3 uur tijd toegewerkt naar zelfgemaakte bonbons. Heel verrassend. Aanrader!

  A. van der Wiel

Was heel gezellig en relaxed met Mirjam, helemaal top!

  Rianne Jak

Marye was echt super! Ze gaf ons veel tips ook buiten de les om over koken en had dan ook antwoord op al onze vragen. Het eten was erg lekker en het was super gezellig!

  Sandra Sluijs

Bianca heeft voor ons de kookworkshop verzorgd waarbij ze 10 mannen moeiteloos wist aan te sturen en begeleiden naar een heerlijke Hollandse maaltijd. De gerechten waren vooraf allemaal goed uitgewerkt en ze had er zelfs nog een aantal recepten aan toegevoegd om het menu wat uit te breiden. Wij hadden Bianca gevraagd tussendoor met de mannen schoon te maken en op te ruimen zodat er na het diner snel afscheid genomen kon worden, dit hield zij goed in de gaten waardoor wij na het diner in een bijna schone keuken afscheid van iedereen konden nemen. Iedereen heeft ontzettend genoten van de workshop en wij willen daarom Bianca en Kookparty bedanken voor de goede service.

  Ruud Verhoef

Was wederom erg geslaagd. Deze prijs/kwaliteits verhouding is perfect. Erg goede begeleiding.  Ook vooraf via emails e.d.

  Amber Aartsen

Het was erg leuk. Bianca had veel meiden onder haar hoede (10) maar deed het hartstikke leuk. We hebben een erg leuk feestje gehad!

  Thea Beekman

Wij hebben een super leuke avond gehad en het eten was heerlijk. We waren ook erg blij met Irene, ze hielp waar nodig was maar liet ons ook veel dingen zelf doen, wat makkelijk kon omdat we allemaal kunnen koken en vaker een kookworkshop hebben gedaan. We hebben nog wel een tip; omdat er nog eten over was, maar we niets hadden om het in te bewaren en mee naar huis te nemen (we zaten in een vakantie huis) hebben we het weggegooid , het zou dus fijn zijn geweest als Irene wat afsluitbare bakjes bij zich had gehad waar we de restjes in hadden kunnen bewaren en meenemen.

  J. Vermeulen

ERG TEVREDEN OVER DE WORKSHOP. GOEDE BEGELEIDING EN KENNIS VAN ZAKEN. ZEKER EEN AANRADER!! 

  Carin van den Berg

Alle collega's waren het er over eens: een topervaring!

  Suzanne Rambags

Bianca heeft een groep van 11 meiden van gemiddeld 15 jaar ongelooflijk goed begeleid tijdens de chocoparty.  Heel rustig, iedereen lekker aan het werk. En heel open, ze kwamen met vragen naar haar toe. En het resultaat was mooi en bijzonder: bonbons, fudge, rocky chocolade. De meiden waren dolenthousiast. Mijn dochter, het was ter ere van haar 16e verjaardag, heeft nog dagen nagenoten. Bianca: dank je wel. Bij een volgende gelegenheid huren we je graag weer in.
Groeten Suzanne Rambags

  Erika Frijmann

Prima workshop gehad en heerlijk gegeten. Lucille was een heel prettige kookjuf die ons daar waar nodig was uitleg gaf, ondersteunde, en duidelijk uitstraalde dat ze er plezier in had. De eerder telefonisch gegeven informatie was niet helemaal goed doorgekomen, maar dat kan misschien ook wel gelegen hebben aan de maanden tijd die er tussen afspreken en de daadwerkelijke workshop zaten.

  Ton Straver

Was een gezellige , leerzame , workshop  met voor bijna iedereen nieuwe gerechten. Met het enthousiasme en de kennis en begeleiding van Irene een TOP middag!

  Rutger Tolenaar

Geweldige middag gehad. Volle bak met 17 achtjarige meisjes. Lucille hield de regie gelukkig goed in handen waardoor het onvergetelijke middag werd. De kinderen hebben genoten en van de ouders hoorden wij achteraf dat de bonbons in goede aard zijn ontvangen. Ik zou KookParty en vooral Lucille absoluut aanbevelen!

  Marita Spauwen

Heel leuke middag gehad. Irene heeft 11 mensen op een heel plezierige, ontspannen en deskundige wijze door de soms lastige recepten geloodst en we hebben daarna heerlijk gegeten! Een onvergetelijke koperen bruiloft!

  Danique grun

Het was een hele leuke ervaring, zeker voor herhaling vatbaar. De consulente gaf goede uitleg en liet veel zelf doen en gaf daarbij aanvullende info indien nodig.

  Femke Tjaarda-Hermans 

Was heel gezellig,leerzaam,en vooral lekker.

  Wijnand Gelderblom 

Leuke verassende recepten,goede en gezellige begeleiding.

  Rita van Strien

We hebben met 5 volwassenen thuis tapas gemaakt onder begeleiding van Monique. Het is een supermiddag geworden! Monique was enthousiast, erg leuk en meelevend en super fijn om mee te werken. Alle hulde voor haar en haar begeleiding, ook vooraf met de boodschappen e.d.
Helemaal top!

  Joyce Bek

Met grote bewondering heb ik naar Liecke gekeken: wat een geduld en wat hebben de meiden genoten. Het resultaat was fantastisch (we genieten nog elke dag van bonbons bij de thee:-) en we hebben van alle ouders enthousiaste feedback gekregen. Evy heeft haar chocoladedroomleest werkelijkheid zien worden. Liecke krijgt van ons een dikke 10!

  Annemieke Kwant

Een leuke ervaring. Gelijk antwoord op mijn mails en een duidelijke boodschappenlijst. De middag zelf was zeer geslaagd. Mirjam liet ons echt alles zelf doen wat kon maar was achter de hand als er even iets lastiger was. Het was heel gezellig en lekker.

  Ingrid Joustra

Heel erg geslaagd. Leuke avond gehad. Super workshop van super leuke consulente!

  Natalie Reijnders

Het was een hele gezellige middag en ook de ervaren Indische kooksters hebben weer wat geleerd. Daarna nog een gezellig diner samen. Echt een aanrader!

  Maurice Peute

Angelique heeft ons super begeleidt in een BBQ-workshop. We hebben diverse leuke en lekkere recepten gemaakt. Het was top geregeld!!

  Kitty Yang

Marlon kwam binnen, zag, hielp, hield overzicht - en bleef nog kalm ook. En dat met 14 tapas-makers die met Spaanse temperaturen onder hoogspanning bezig waren. Alle lof: de voorbereiding met keuze van gerechten, de boodschappenlijst, allerlei handige spullen die Marlon nog meenam en iedereen begeleiden: wat een top-workshop was dit. En absoluut heerlijk eten, en een fantastisch feest. 5 sterren, minstens....

  Sonja Dekker

De workshop was erg leuk, we hebben heerlijk gegeten, maar bovenal was de inzet en flexibiliteit van Liecke geweldig. Liecke, nogmaals bedankt voor alles!

  Lars Huizinga

Marlon heft de workshop professioneel aangepakt. Ze legde goed uit, had interessante tips en had veel kennis. Kortom een goede kookworkshop!

  Leonie Foncke

Zeer geslaagde kookworkshop ‘Surinaams koken’!!! Duidelijke uitleg en instructie. De consulent was zeer behulpzaam en heeft ons prima door de recepten heen geleid. Top dat ze ruim een uur langer is gebleven omdat de keuken dermate klein was dat de bereiding niet snel ging.
Wij hebben een superavond gehad! Bedankt!

  Sarah Corthouts

Was zeer leuk! 
Ging er zeer gemoedelijk aan toe, en Joanna stond steeds klaar om te hulp te schieten. Wij zijn zeer tevreden en houden dit in ons achterhoofd voor een volgende gelegenheid!

  Ronald Verheij

Anke was zowel in de voorbereiding alsook tijdens de kookworkshop geweldig. Ze had goed overzicht en gaf leuke tips en informatie en communiceerde goed (in het nederlands en engels). Onze gasten hebben ook achteraf zeer positief gereageerd. Kortom een leerzame gezellige workshop met een uiterst smakelijk resultaat. Complimenten voor Anke

  Rene

Was erg lekker en goed leuke recepten. Ook voor ons vrijgezellen feest

  Annemiek Lipsch

We hebben een supergezellige kookparty gehad, met goede begeleiding van Joanna. Ze wist de kinderen (7 meisjes van 11-12 jaar) prima aan te sturen, ook als er tien vragen tegelijkertijd kwamen. Het heeft mij veel werk uit handen genomen en dat was ook erg prettig. Tijdens het koken hoorde ik de kinderen regelmatig zeggen "wat leuk, gezellig he?" "Dit is echt heel erg leuk!" Ze van alle keukenspullen nog een reserve meegenomen, mocht het onze niet passen of ontbreken. Daardoor zonder problemen alles kunnen maken. 
Onze ervaringen zijn dus helemaal top!

  Diaz Smiedts

Lucille is een joviale dame die onze humor wel kon smaken en alles netjes voor ons geregeld had. De recepten waren helder, de gerechten heerlijk en de afhandeling netjes en zoals het hoort. Duidelijke offerte, duidelijke facturatie en betaling en heel flexibel. Zowel kookparty als Lucille zijn dé partij voor ieders kookfeestje!

  Janine Bos

Geduldige en vriendelijke begeleiding en er werd ook nog eens flink geholpen met opruimen. Fantastisch feestje en direct aan een aantal aangeraden!

  Jeroen van den Bulk

Super avond gehad met mijn collega’s die het ook een bijzonder fijne ervaring vonden. Marye hartelijk bedankt namens ons allen.

  Lana Vredenduin namens Enable U

Hartstikke bedankt voor een gezellige workshop aangepast op de dynamiek van de groep en het korte tijdsbestek. We hebben heerlijk gegeten en ontzettend veel lol gehad. En wat een service: alles keurig voorbereid en ook nog eens alles netjes opgeruimd en schoongemaakt. Dat hadden we niet verwacht, erg fijn!!! Een heel geslaagde bedrijfsactiviteit op locatie - aanrader!!

  Mette Marstrand-Jorgensen

Marye heeft gezorgd voor een hele leuke avond met leuke gerechten, tips en een uiterst goede begeleiding bij het koken van de drie gangen. Bedankt Marye, Matthieu was er erg blij mee!

  Veroni Feenstra

Angelique had de perfecte mix tussen ruimte geven aan de meiden (12x7 jaar) en begeleiding. De meiden vonden het geweldig en alle gerechtjes vielen in de smaak. Het huis was daarna best vlot weer netjes doordat er al wat voorbereidend werk was gedaan terwijl meiden aan tafel gingen. Aanrader!

  Personeelsvereniging Friesland Campina Butter & Milkpowder

De chocolade workshop was perfect geregeld en verzorgd door de consulentes.

  Richard Grimbergen

Wij hebben 3x een bonbons maken workshop gedaan vorige week. Alles is super goed bevallen. Wij willen dan ook graag kookparty nog een keer boeken. Naast dat Wisal heel goed op de hoogte is van de producten begrijpt ze ook heel goed de deelnemers en wat het jongerenwerk inhoudt. Wij willen daarom weer graag met Wisal samen werken.

  Veroni Feenstra

We hebben heel veel plezier gehad en Angelique heeft ons als stille kracht achter de gerechten geweldig begeleid. Een aanrader!

  Vibeke Pronk

Mijn dochter heeft met haar vriendinnen een superleuk verjaardagsfeest gehad met de chocoparty! De begeleiding was erg leuk en creatief. Er was goed nagedacht over hoe ze de hele tijd bezig konden zijn met iets en elkaar konden afwisselen bij dingen die ze niet tegelijk konden doen. De meiden waren ruim 3 uur gezellig bezig en gingen naar huis met heerlijke dingen die ze hadden gemaakt.

  N van Milgen

Het contact was direct prima. Al bij de 1e informatie en bij de offerte. Alles verliep vlotjes. Super gewoon, zeker een aanrader . Wij kijken terug op een geslaagde avond.

  Wendy meulendijks

We hebben een hele gezellige workshop “sushi” gehad. We hebben veel verschillende soorten sushi kunnen maken. Zoals inside outroll, sushidonuts, loempia’s, dumplings, tempura garnalen en krokante kip. Echt een super leuke ervaring! Een aanrader deze workshop!

  Manuela Nijhuis

Lekker hands-on en veel informatie, tips, aanwijzingen gekregen. Erg leuk om te doen en met een heerlijk diner als resultaat. Irene, bedankt voor de leuke middag!

  Hanz Stoffers

Anke voelde de sfeer goed aan. Het was erg gezellig leuke receptjes geleerd. Goed voorbereid.

  Annet van Dienst

Wij hebben een heel gezellige kookworkshop gehad met Nienke. Zij heeft ons prima begeleid en ons nieuwe technieken en nieuwe recepten laten proberen. Gerookte eend, Zalmijs, brood van de barbacue. 's Avonds met het hele gezin (12 personen!) heerlijk van gegeten.

  C Maas

Goede communicatie vanaf boeking tot het kinderfeestje. Het was een geslaagd feestje en de kinderen hebben genoten.

  Renee Laurens

Zeer leuke workshop, goede begeleiding, nergens naar om hoeven kijken, erg geslaagd!

  Swannet Walsh

Heel erg leuk, kids vonden t fantastisch. Liecke doet t waanzinnig goed en betrekt de kids goed bij alles. Zeker moeite waard om nog eens te doen!

  Margriet Siepe

We hebben ontzettend genoten van de kookworkshop. Yolanda vertelde duidelijk hoe de middag ingedeeld zou worden. Ze hielp ons op gang, gaf aanwijzingen en tips tijdens de bezigheden. Op een gegeven moment vielen er twee personen uit, toen nam Yolanda een en ander over. Ze kookte een poosje volop mee om alles op tijd af te hebben. Er hing een prettige sfeer, lekker gemoedelijk. Zeker voor herhaling vatbaar!!

  Peter van Kalmthout

Tot mijn eigen verbijstering driegangenmenu gekookt voor vrienden voor het eerst in mijn leven..zie uit naar de volgende les.

  Geeske Aarntzen

Heel klantvriendelijk door meedenken vooraf. Uitstekende service! Wij zijn er een dag nog allemaal heel vrolijk van! Judith, heel heel hartelijk dank! 

  Jessica Lambregts

Wij hebben ontzettend genoten van onze workshop georganiseerd voor het 25 jarige jubileum van mijn ouders! Aangezien we allemaal al kookervaring hadden was het erg leuk wat recepten te proberen die we nog niet kenden en Anke schatte heel goed in hoeveel begeleiding nodig is was. Na afloop hebben we dan ook heerlijk gegeten, het was zeker voor herhaling vatbaar!

  T. de Graaf

We hebben met een groep een Kookparty geboekt. Lucille kwam bij ons op het vakantiepark waar wij een huisje huurde. Het was erg fijn dat de workshop bij ons in het huisje gegeven kon worden. We hebben verschillende gerechten gemaakt, dit was erg afwisselend. We werden goed begeleid en kregen goede tips. 
Bedankt Lucille, het was erg gezellig en leerzaam!

  F. Duursma

Wij hebben een heel gezellige middag gehad. Iedereen van jong tot oud vond het super. (gezelschap van opa, oma, kinderen en kleinkinderen)

  Miranda Kerkmeijer

We vonden het echt super geslaagd. Inge deed het superleuk en de bonbons waren heerlijk.

  Debbie Van Dijk

Was erg gezellig en ongedwongen in huislijke sfeer. Prima eten en goede begeleiding.

  Rieke Schouten

Het was erg leuk. We genoten er erg van hoe zelfstandig de kinderen aan de slag konden gaan en Angelique toch ook steeds beschikbaar was bij vragen. En hoe ze flexibel met ons meedacht in de voorbereiding.

  Klijsen-Berkhout

Heel enthousiaste dame, erg leuk met de kinderen, pakt alles zelf op, begeleidt het hele feestje . Erg geslaagd

  Maxime van Gerven

We hebben een gezellige kookparty gehad! Bedankt!

  Marga Hoegée

We hebben een hele gezellige avond met elkaar gehad. We werden goed begeleid en de uitleg was duidelijk. We hebben heerlijk gegeten van het buffet dat we met elkaar gemaakt hebben. Voor herhaling vatbaar.

  Cavent

Het was een leuke middag. De consulenten waren mooi op tijd en hadden voldoende benodigdheden bij zich. Alles gebeurde netjes in samenspraak. De consulenten waren enthousiast en behulpzaam (soms wat streng). Het resultaat was verbluffend en er was meer dan genoeg en voor ieder wat wils.

 Francoise Loogman

Yasunari was echt geweldig! De week voor de kookworkshop goed contact met haar gehad, en alles goed doorgenomen. Heerlijke gerechten uitgekozen, die niet te ingewikkeld waren, maar heel leuk om te maken. Ze heeft ook met de kinderen rekening gehouden en leuke recepten voor hun meegenomen. Wij zaten in een vakantie bungalow en dan kom je nog wel eens wat kookspullen tekort, maar ze had overal aan gedacht, zelfs extra kookpitten, zodat we een buitenkookbrigade hadden. Niets was haar teveel, ze was heel flexibel. Dankzij haar hebben we een super middag / avond gehad.

Zeker voor herhaling vatbaar!!!!!

 Hennie Braskamp

Het was voor ons de eerste kennismaking met Kookparty. Liecke heeft ons een fijne , gezellige  en leerzame middag gegeven. Voor herhaling vatbaar!

 Meike de Haan

Ontzettend leuke en leerzame middag gehad. Sloot goed aan bij onze wensen, daarin werd ook erg fijn meegedacht. Erg bevlogen en vriendelijke kookconsulent.

 Carla Herwegh

Ik heb afgelopen zaterdag mijn verjaardag mogen vieren. Met 11 vriendinnen hebben wij een Italiaanse kookparty gehad. Het weer werkte ook nog mee. Onder begeleiding van Anke Wintermans hebben we een 6 gangen-menu bereid en het was top ! Anke heeft ons kwetterende dames uitstekend begeleid om een heerlijk maaltijd te maken. Lekker koken, tijd voor een glaasje (pasta moet rijzen...) en tijd om heerlijk met elkaar te eten. Anke was gezellig op de achtergrond aanwezig en heeft ook nog veel opgeruimd. Kortom, een echte aanrader voor iedereen die van koken en gezelligheid houdt!

 Vd Dries 

Mijn dochter en haar vriendinnen hebben een super leuk feest gehad en veel geleerd.

 Floor Soeteman 

Lucille heeft een ontzettend rustig karakter en een engelengeduld met de kids. Met 10 kids sushi maken is niet makkelijk, maar zij deed het alsof het niks was. De workshop liep daardoor wel iets uit, hou rekening met 2,5 uur voor het snijden, rollen en eten van de sushi. Ik had zelf nog bakjes geregeld om de sushi in mee te kunnen laten nemen. Dat vonden de kinderen heel leuk. Zo konden ze ook trots aan hun ouders laten zien wat ze gemaakt hadden! Al met al vond ik het heel leuk, en vooral ook door de boodschappenlijst was de voorpret voor onze dochter ook al heel groot!

 Joyce Velthuijsen 

De workshop Tagine welke Wisal voor ons heeft verzorgt was prima in orde. Het is een zeer aardige dame en het eind resultaat was ook heerlijk.

 Saida Bellgroub 

Wij hebben er superveel van geleerd en het was ook echt gezellig..Heel erg bedankt!

 Peter van den Brand 

Erg LEUK leuke en vriendelijke consulente, zij had veel aandacht voor de groep en was zeer attent. zeker voor herhaling en het eten was erg lekker

 Vinca van Kalsbeek 

We hebben een hele leuke en gezellige ochtend gehad dankzij Anke.

 Marlies Mooij 

Liecke heeft mijn verjaardag tot een mooi feest gemaakt met food around the world! Heerlijke hapjes en de chicken orange maakte de verwachting absoluut waar. De dag erna nog genoten van het heerlijke eten, kortom, voor herhaling vatbaar!

 Ron Kamps

Was een topavond en de begeleiding was vanaf het eerste moment geweldig. Ik raad het iedereen aan om dit een keet te doen met vrienden of familie.

 Lisa Heesterbeek

Het was een erg goed verzorgde workshop, de kinderen werden goed begeleid en ze hebben lekkere bonbons kunnen maken. Complimenten voor Judith voor de organisatie en begeleiding. Dank jullie wel!

 Menno

Na het intakegesprek is kookconsulente Marlon enthousiast aan de slag gegaan om een aantal Australische gerechten uit te zoeken om te maken tijdens de kookparty voor een groep van 12 personen. Iedereen was lekker bezig en aan het einde van de avond hadden we een tafel vol met heerlijke gerechten. Helaas was één van de gerechten mislukt. Marlon heeft de dag erna dit recept zelf nog een keer gemaakt om uit te zoeken wat er mis was gegaan en omdat we een sleutel in het kookschort hadden laten zitten per ongeluk was ik even langsgereden en kreeg meteen een zakje mee om de nu wel gelukte Lamingtons te proeven.

 Alexandra

Beste,

Wij waren zeer tevreden over deze workshop. Het was gezellig en interessant. Leuke receptjes die niet te moeilijk waren. Voor herhaling vatbaar! Groetjes Alexandra

 Geke Wielinga

Jeetje, heb woensdag het verjaardagsfeest gehad met een consulente van Kookparty en m'n dochter heeft heeft de meest onvergetelijke middag gehad met haar vriendinnen!!! Ik zal en ga iedereen kennis maken met Kookparty. Dank, dank, dank voor deze prachtige middag

 Loes Terburg

Goedemorgen,

Wij hebben een kookworkshop voor een high tea geboekt en Wisal el Moumene uit Hoofddorp heeft ons daarbij begeleid. Wij hebben enorm genoten van deze kookworkshop en Wisal heeft ons op een geweldige manier daarin geholpen. We waren met 8 personen in de leeftijd van 7 tot 70 jaar. Ze had aandacht voor iedereen, wist een hele fijne sfeer te scheppen en kan geweldig koken.  Ook aan mijn kleinzoon van 7 had ze gedacht bij haar recepten en die was helemaal in zijn element. 

Wisal was onafgebroken in touw en leek wel overal tegelijk aanwezig. Waste tussendoor zelfs ook nog even wat af om ons ruimte te geven. Ook de recepten die zij meebracht waren heerlijk. Aan het eind van de workshop hadden we 12 gerechten gemaakt en de hele tafel stond vol. Genoeg om na de high tea iedereen nog wat lekkers mee naar huis te geven. We hebben ook al hele leuke foto's en een filmpje van haar ontvangen.

Kortom een zeer geslaagde workshop en we komen zeker nog eens terug voor een volgende workshop bij Wisal.

Met vriendelijke groeten,

Loes Terburg

 Selma Snabel

Wij hadden voor een vrijgezellenfeestje de kookworkshop gekozen. "Worldfood" gemaakt. Door de expertise van onze kookconsulent Judith Bakkers, zijn alle gerechten zeer smakelijk geweest. Omdat onze vrijgezel allergieën heeft en/of intolerantie, hebben we allen heerlijke glutenvrije en lactose vrije gerechten gegeten. Tijdens het boodschappen doen hadden wij wat foutjes in aantallen en keuzes gemaakt. Maar Judith wist overal een oplossing op. Het was ongedwongen en heel gezellig. Zeker een aanrader en we gaan vast nog een keer gebruik maken van de kookparty. 

Bedankt!

 Anita Lobbezoo

Het was een hele leuke en gezellige avond. Carla heeft ons goed begeleid, het resultaat mocht er zijn, 7 lekkere gerechtjes! echt een aanrader. Carla heeft erg veel moeite gedaan, ze heeft de recepten nog naar het duits vertaald, heel erg fijn.

groetjes,

 Chantal Renardel de Lavalette

De kinderen vonden het allemaal geweldig. Jammer dat een tweetal recepten niet helemaal klopte waardoor deze gerechtjes niet gelukt waren. Voor de kinderen was het prettiger geweest als ze eerst 4 gerechtjes hadden gemaakt en opgegeten. En daarna met de volgende 4 gerechtjes waren begonnen. Nu was het teveel in een keer waardoor er een heleboel is overgebleven.

 Familie Schuurman

De kookparty was geheel naar wens zoals we ons hadden voorgesteld. Fijn ook dat je niet de deur uit hoeft.  Met vriendelijke groet, Familie Schuurman

 Heidi Foppen

Hi goedemiddag,

Wij zijn geholpen door conculente Anke. Het is geweldig verlopen en we zijn goed geholpen. Het was een gemengde groep kwa geslacht en de leeftijden liepen uiteen van 71 tot 1, 5 jaar. Ze had voor iedereen oog en er werd goed en duidelijk uitleg gedaan. Ook het contact ervoor via mail en telefoon was erg vriendelijk!

Kortom een zeer geslaagde dag voor beide partijen.

We zijn zeker van plan van deze te herhalen.

Mvg,

 Familie Wientjes

Als familieuitje hadden we een Japanse kookworkshop , georganiseerd door Kookparty. Het was een succesvolle middag. De voorbereiding en het overleg over de menukeuze verliep heel soepel. Onze kookconsulente Irene Brandwacht begeleidde op een enthousiaste, deskundige en ontspannen wijze de workshop. We hebben genoten van zowel het eten als van de gemoedelijke sfeer.

Een aanrader!
 

 Hillie Westerink

Goedenavond,
Graag wil ik aan U laten weten, dat het een  gezellige geslaagde avond was.
En wij erg tevreden zijn over Irene. Het was een groep van 22 dames maar het ging uitstekend.
Ze  had lekkere recepten voor een Tappas workshop .
Bij een eventuele party zou ik weer graag Irene terug zien.

Met vriendelijke groet, 

Hillie Westerink

 Wouter vd Streek

De kookparty was leuk! Lucille Jordan is een enthousiaste vrouw met humor, kan rustig en veel uitleg geven aan de kinderen. En heel belangrijk, de taart smaakte heel erg lekker! grt Wouter
 

 Bep Gelderblom

Goedemorgen

Donderdagavond, hadden we een fijne avond met onze vrijwilligers. Onder de vakkundige leiding van kookconsulent Anke hebben we met een grote groep prachtige bonbons gemaakt. Er is zelfs rekening gehouden met een allergie van 1 van de deelnemers. Ook was er voor ons onvoldoende tijd (het programma ging verder), en de kookconsulent is toen gewoon nog even verder gegaan met het afmaken van de bonbons.

Kortom: we zijn tevreden!
 

 Maria Klessens

Mijn dochter en haar vriendinnen vonden het heel leuk. Ze hebben een leuke middag gehad met miranda. Ik heb de kinderen ook gevraagd of ze dit nog een keer zouden willen doen en ze zeggen allemaal volmondig dat ze nog een keer zouden willen doen. Dus een zeer geslaagde   middag. Bij deze zou ik miranda nog een keer willen bedanken voor de fijne middag.

Groetjes,

Maria klessens de moeder van Karin.

 Fraukje Kampmeijer

Goedeavond,

Wij waren erg tevreden over de masterclass meat die onze zoon gevolgd heeft. Hij heeft ontzettend veel van Celine geleerd. En hij is nog steeds blij dat hij dit cadeau heeft gekregen.               

Met vriendelijke groet,

Froukje Kampmeijer
 

 Tjarda Wingmans
 

Hallo Kookparty,

Wij hebben een hele leuke en geslaagde avond gehad onder de kundige leiding van Gisele Melissen van ‘gewoon lekker koken’. Het menu (tapas met een fries tintje) en de lijst met boodschappen was prima verzorgd. 

De workshop was half in het Engels en half Nederlands en een beetje Fries maar Gisele had daar geen enkele moeite mee. Ze paste prima binnen de groep en kende snel iedereen bij naam.

Door het samen koken is de band tussen de collega’s sterker geworden wat toekomstige samenwerking zeker bevorderd.

Kortom: zeer tevreden.

Groeten,

Tjarda Wigmans
 

 Jolanda

Wij waren met 4 stellen vrienden(innen). Hadden dit gegeven voor een vriend die 50 jaar werd en die van koken houd. De tijd ging heel snel en waren heerlijk bezig echt prachtig om te zien. Liecke heeft ons fantastisch begeleid, enig mens.  De recepten waren dan ook allemaal heerlijk, wij hebben ervan genoten. Echt een aanrader.

Het was een TOP avond.

Bedankt.

Groetjes Jolanda en alle vrienden(innen)
 

 Femke Boonekamp

Het is ons erg goed bevallen. Het was een heel gezellige middag, met lekkere recepten. Celine heeft het erg leuk en goed gedaan!
Groeten,
Femke Boonekamp 

 

 Marianne van Rijn

Voor onze 70-jarige vriendin hebben we een tapas workshop bij jullie geboekt.

Via Google heb ik de site gevonden en informatie opgevraagd.  De info die ik kreeg was heel duidelijk en en ik kreeg snel een reactie. De boodschappenlijst was prima! De workshop die gegeven werd door Anke was erg leuk en we kregen goed advies. Zij hielp alleen als dat nodig was en gaf nuttige tips. Jammer dat alles in een keer op tafel stond daardoor waren een aantal gerechten koud. Een aantal hapje kunnen best later afgemaakt worden. Met elkaar hebben we een gezellige middag gehad en na de workshop nog met veel plezier alles op gegeten

Dank zij jullie een geslaagd cadeau!

Groet,

Marianne
 

 Lot Have

Beste Kookparty,

Dit was de tweede keer al weer dat we kookparty thuis hadden voor de begeleiding van het kinderfeestje. Nu voor onze tweeling die zes werd. Er waren 20 kindjes en die hebben een onvergetelijk feestje gehad. De kookjuf had alles tip top voorbereid en liet niets aan het toeval over. Je kan zien dat ze veel ervaring heeft om met kindjes om te gaan. Als zei sprak luisterde iedereen aandachtig. Kortom, het was ook met deze kookjuf weer een top feest. Dit is zeker niet de laatste keer dat we dit willen organiseren met jullie samen. Tot het volgende feest!

Vriendelijke groet,

Lot Have

 

 Mariette Pelle

Wij waren zeer tevreden over Saskia. De informatie via de mail was duidelijk.We vonden dat er veel keuze was uit de recepten.Alles was duidelijk uitgelegd en de boodschappenlijst was goed. Saskia was keurig op tijd aanwezig op de dag zelf. Ze was opgeruimd en had er zin in. Dat verhoogde voor mij  en de anderen de stemming. Ze deed het zo leuk! Het was goed voorbereid door haar en ze wist hoe ze de volgorde van koken moest aanpassen. Ondertussen ruimde ze ook nog de afwas weg! Toen alles klaar was is ze meteen vertrokken, zoals afgesproken, zodat wij nog tijd met het gezin hadden om alles lekker op te eten. Ik vond het een hele fijne middag die zijn geld zeker waard was. Prima van opzet!
 

 Manuela Popescu
We hebben met 7 meisjes een hightea party voor de 7ste verjaardag van onze dochter gehad. De meiden zijn tussen 5 en 8 jaar oud. Lucille kwam ons helpen en ze was geweldig met de kinderen. We hebben gemaakt: worstenbroodjes (waren op), kaas/ham soufflé (viel niet in de smaak), gevulde eieren (vonden ze lekker), pizza rolletjes (vonden ze zo zo). Het maken van de hartige hapjes vonden ze leuk maar het duurde iets te lang voor zo jonge meisjes, hoewel Lucille echt haar best heeft gedaan. Verder hebben ze cakepops gemaakt en dat vonden ze erg leuk en lekker. Al met al was een zeer geslaagde dag en ze waren erg enthousiast over. Bedankt.

 

 Ageeth Ottens
Voor het vrijgezellenfeest van mijn schoonzus  hebben we een super gezellige tapas workshop gehad met Stephanie! Iedereen heeft enorm genoten!

 

 Metje Wubs
Afgelopen zaterdag heb ik mijn verjaardag gevierd, met 9 (schoon-)dochters, schoonzus en vriendinnen. Het was bar gezellig, al was het een drukte van belang in de keuken. Karin heeft ons begeleid bij het maken van verschillende tapas en een chocolade taart en chocolade fudge als toetje. Ze had geen enkele moeite om die gezellige club aan het werk te houden, en paste prima bij al die gezelligheid. Ik kan dit aan idereen aanbevelen. Mijn feestje was een groot succes, met dank aan Karin (en mijn gasten natuurlijk).

 

 Erna Pronk
Ik heb m'n verjaardag gevierd met een high tea workshop onder leiding van Liecke. Met 8 dames werden we verdeeld in groepjes van 2 en gingen voortvarend aan de slag Liecke had van tevoren een keuzemenu gestuurd, en 2 weken voor de workshop kreeg ik een keurige lijst met alle benodigdheden. De recepten waren duidelijk en voor ons allemaal heel leerzaam. Na afloop mailde Liecke de recepten en een aantal hele leuke foto's. We hebben een hele gezellige middag gehad, onder de enthousiaste leiding van Liecke! en ik raad dit iedereen aan om een keer op een andere wijze zijn/haar verjaardag te vieren

 

 Hanneke Vianen
Afgelopen vrijdag hebben we een Thaise kookcursus gehad onder leiding van Lucille. Lucille hield goed het overzicht wie wat deed en of het goed ging. Hier en daar wat aanwijzingen. De recepten waren duidelijk en erg lekker. Het was een geslaagd verjaardagskado voor mijn ouders.

 

 Mariska Strijtveen
Zaterdag was ons jaarlijkse Vriendinnendag 
S morgens glasfusing gedaan bij Alie in Daarle en smiddags onder leiding van Karin een heerlijk tapasbuffet gemaakt waar we samen met de mannen van gesmult hebben 
Superleuk! En heel gezellig ! Voor herhaling vatbaar!

 

 Esther Verbunt Ettekoven 
Donderdag 23 juni een bonbons-workshop gehouden voor de verjaardag van m'n dochter (12).
Super leuk, Angelique heeft het echt leuk gedaan en ze hebben er zelfs een hoop van geleerd.
Dan niet te vergeten dat ze zalige bonbons hebben gemaakt.
De pret begint al met het halen van de boodschappen.
Een echte aanrader voor chocolade liefhebbers

 

 Ingrid Osinga
Vanmiddag heeft mijn dochter haar 9e verjaardag gevierd met een kookfeestje. Onder leiding van Angelique hebben 8 meiden en 2 jongens een serieus viergangendiner gekookt. Tot het eind waren de kinderen enthousiast om mee te doen en ik heb werkelijk vriendinnetjes van dingen zien smullen die ze normaal gesproken 'niet lusten'. Het was ook een heerlijk, kindvriendelijk menu, door mijn dochter gekozen uit een flinke rij lekkere gerechten. Angelique heeft het geheel heel rustig, leuk en professioneel begeleid. Vanwege de glutenallergie van een van de gasten heeft ze nog extra tips gegeven en moeite gedaan. Bovendien heeft ze het eten geserveerd aan de gasten en de keuken keurig achter gelaten. Ze bleef dan ook tot het eind van het feestje, superfijn voor ons. Dankjewel Angelique, voor alle inzet!!
Zelf vond ik dit het leukste kinderfeestje tot nog toe en dochterlief lag om 22 uur nog wakker, omdat ze het feestje steeds weer opnieuw wilde laten beginnen :)

 

 Eric Jansen
Afgelopen Zaterdag hebben we, onder leiding van Monique, met 6 meisjes van ongeveer 11 een high tea bereid. Iedereen vond het geweldig! Er is ontzettend hard gewerkt veel gelachen en lekker gegeten. Alle gasten hadden plezier en lieten dit duidelijk merken. Echt een aanrader!

 

 Annelies Beckers-Bloem 
Super feestje gehad van mijn dochter, leuke begeleiding en hebben heerlijk gekookt! Zeker voor herhaling vatbaar!

 YL Ashdrew 
Afgelopen zondag was mij dochter bonbon party gevierd ze vond helemaal leuk zelf 13 kinderen die ze heeft uitgenodigd waren druk toh de uitslag was super mooi en lekker Groetjes Yana en ashley

 Miranda de Groot 
Op woensdag 1 juni was de high tea van onze dochter Naomi. Dat was een enorm succes. De kinderen waren allemaal heel fanatiek bezig met het maken van alle heerlijke recepten. Het is een echte aanrader en wie weet tot een volgende keer.
Karin bedankt voor de leuke middag!

 Stephanie En Jorrit Jaspers Faijer 
We hebben als vriendengroep een leuke, gezellige en smaakvolle workshop gehad!

 Ingrid Pancras
Afgelopen woensdag vierde Amber haar 8ste verjaardag met 7 vriendinnetjes en haar broertje. Onder leiding van Liecke hebben we heerlijke bonbons gemaakt. In totaal 9 verschillende recepten, in groepjes van drie gefabriceerd. Het was hartstikke leuk om te doen, niet te moeilijk maar stiekem ook nog leerzaam ;-) Liecke begeleidde het geheel op een prettige en professionele wijze. En het resultaat: was om op te vreten! Dank!


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​