opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

3 collega’s in de bloemetjes gezet.

€ -,--

Bij de Filios-scholengroep was het onlangs een groot feest. 3 collega’s die hun jubileum vierden, dus daar moest op gekookt worden! Met ruim 30 personeelsleden werden er mooie en lekkere gerechten gemaakt. voor in totaal 50 personen, zodat de familie van de jubilarissen ook aan konden schuiven. Heerlijke geuren van  onder andere Spaanse Albondigas en hartige taarten kwamen je tegemoet zodra je de school binnen liep. Wie wil er nou niet zo’n gezellig feestje op school? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​