opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Een studiedag voor een groep leraren

€ -,--

Een andere en verrassende invulling van een studiedag voor een groep leraren van drie verschillende basisscholen: gezamenlijk een lunch bereiden. In groepjes van 3 gingen ze aan de slag en na een paar uur stond er een prachtig en rijk gevuld buffet klaar om samen van te genieten. De deelnemers werden geinspireerd door de nieuwe smaakcombinaties en de eenvoud en van de recepten. Ze voelden zich aangemoedigd om de recepten thuis ook nog eens te maken.


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​