opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Gezonde snelle maaltijden voor studenten

€ -,--

Bij het Van Lodenstein College in Amersfoort, sloten de studenten de week wel heel bijzonder af. 2 groepen van 5VWO deden mee aan een kookworkshop, met als thema ”Gezonde snelle maaltijden voor studenten. Na een korte inleiding over gezonde voeding kon het echte werk gaan beginnen. O.a. gezonde snackballetjes, Mexicaanse tortilla’s, en een van trifle bosvruchtenkwark stonden op het menu. Heerlijke gerechten werden met veel passie gemaakt. Het was een groot succes!


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​