opc_loader


Makkelijk en gezellig
Een Kookparty wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. De prijs hangt dan ook af van factoren als het aantal deelnemers en het gekozen thema. Wil je weten wat een kookworkshop, diner aan huis, kookles of kinderfeestje gaat kosten, vraag dan een offerte aan met je wensen. Je krijgt dan binnen een werkdag een geheel vrijblijvende offerte op maat.
 

Kerstcadeau voor personeel

€ -,--

De medewerkers van Humanitas instellling DMH werden eens lekker in de watten gelegd, als dank voor hun inzet van het afgelopen jaar, met een bonbon kookworkshop. En kookparty mocht daarbij zijn. Wat een enthousiasme, heerlijke proeven en snoepen van al het lekkers met als resultaat een tafel vol mooie en lekkere bonbons. En de middag was nog niet afgelopen want er stond hen ook nog een gezellige borrel te wachten. Een topmiddag! Wilt u uw medewerkers ook eens op een leuke manier bedanken voor hun inzet, vraag dan meer informatie aan voor een leuke kookworkshop.


Kookparty altijd leuk
Een kookevenement van Kookparty is leuk voor iedere gelegenheid. Organiseer bijvoorbeeld een kookparty voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, familiedag of als activiteit tijdens een weekendje weg.​​​   ​​​